Újra itt az Éjszakai Sport!

December 13-án kerül megrendezésre az ELTE Éjszakai Sportnapja. A megszokottakhoz híven idén is fergeteges buli várható…

Nem állsz hadilábon a szerencsével? Hidegen hagy a fekete macska, a patkó és minden más babona? December 13-án pénteken az ELTE Éjszakai Sport szervezőcsapata sem árul zsákbamacskát: búcsúztassuk méltó módon, egy megannyi érdekes és izgalmas újdonsággal kirukkoló sportéjszakával a félévet!

Délután edzésre menni megszokott dolog, de nem a szorgalmi időszak utolsó napján! A félévet illik méltó módon búcsúztatni. December 13-én délelőtt még menj be az órádra, este hattól hajnal négyig viszont maradj talpon az ELTE-BEAC Bogdánfy úti Sporttelepén (B.Ú.S.) és vegyél részt Te is a nagy, közös sportmaratonban, a hagyományos ELTE Éjszakai Sporton! Ha még sosem voltál, most sem késő benézni, ha pedig már igen, akkor folytasd a tavalyi lelkesedéssel!

A szokásos csapatsportágakon – és a III. ELTE Alumni focikupán – túl az egyéni sportok szerelmesei az ELTE sportösztöndíjasainak és szervezőinek jóvoltából a közkedvelt TRX-et és a ’harrypotteres’ álomsportot, a kviddicset is kipróbálhatják, de mindannyiotoknak érdemes még további sportága(ka)t is felfedeznetek. A Fight Night, az Aerobic Night, a spinning, akettlebell, a jóga, az Éjszakai Fejlámpás Futás és a TársasJátékBarlang szintén várja a vállalkozó szellemű érdeklődőket.

Ragadj fekete vagy fehér pólót, nevezz egyénileg vagy csapatban, egyél-igyál finomakat vagy szurkolj a forgatagban! Menjünk együtt a B.Ú.S.-ba!

Hamarosan előzetesen is tudtok jelentkezni az ELTE Éjszakai Sport hivatalos honlapján!

Napi sportajánlóért kövesd figyelemmel a rendezvény hivatalos Facebook-oldalát! Töltsünk el kötetlenül, jó hangulatban, sportosan együtt egy éjszakát és fedezz fel egy számodra ismeretlen sportágat!

Időpont: 2013. december 13. 18 órától hajnali 4-ig

Helyszín: BEAC-sporttelep, Bogdánfy Ödön utca 10.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]