Ki a legkevésbé Gáspár? Szavazz!

Segíts nekünk műsorvezetőt választani az ELTEvízió hetente jelentkező műsorába, hogy minél hamarabb megszabaduljunk Gáspártól! Szavazz a legkevésbé Gáspárra!

Hamarosan indul az ELTE Online új közéleti videós sorozata, az ELTEvízió.  Sok minden múlik a műsorvezető személyén, így a segítségeteket kérjük a kiválasztásához. Mindannyian láttuk, hogy mire (nem) képes Gáspár, s az emberiség érdekében kötelességünk  a legjobbra szavazni, hogy a Gáspáréhoz hasonló videókból ne kerüljön több a nyilvánosság elé.

Tiétek a döntés: kit néznétek legszívesebben heti rendszerességgel? Valami őrült, szakállas srácot? Egy hatalmas szívű lányt? Valakit, aki „cuki”? Esetleg ezek valamilyen kombinációját?  Széles skálán mozog a műsorvezető-aspiránsok stílusa, így szinte biztos, hogy mindenkinek elnyeri a tetszését legalább az egyikük.

Mindannyiuk jobb, mint Gáspár, de ez önmagában még nem teljesítmény. A feltöltött videók itt találhatóak, s a legtöbb szavazatot kapó jelentkezők közül egy személyes találkozót követően kerül kiválasztásra a nemsokára induló ELTEvízió műsorvezetője.

Szóval irány az ELTE Online Facebook oldala (http://www.facebook.com/elteonline), és dobjatok egy szavazatot a legszimpatikusabb/legszebb/legőrültebb jelentkezőre, aki nemsokára az ELTEvízió, s talán az egész ELTE egy ikonja lesz.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]