Tanulásmódszertani tréningek ingyen!

Sokként hat az egyetem? Nehezen megy a szakirodalmazás? Túl soknak érzed a tanulnivalót, pedig még nincs is vizsgaidőszak? Ha ehhez hasonló nehézségekbe ütköztél, akkor itt a lehetőség, hogy fejleszd a tanulásmódszertanod!

A HELP (Hallgatói Eredményességet Elősegítő Program) keretein belül ingyenes tanulásmódszertani tréninggel fejleszthetitek saját tanulási képességeiteket. A rövid (mindössze kétórás), de hatékony képzést két időpontban tartják a BTK-n profi pszichológusok.

Bernáth János Sámuel és Kiss Márta a PPK-n működő Életvezetési Tanácsadó munkatársai, akik most nem a fiatal felnőttkor általános kérdéseiben segítenek nektek, hanem abban, hogy túllendüljetek az első nagy tanulási nehézségeken. Éppen ezért a szervezők főleg az elsőéves alapszakosok jelentkezését várják, de semmi akadálya nincsen, hogy felsőbb éves hallgatók is jelentkezzenek a tréningre.

A képzésen megtanulhatod, hogyan tudsz

  • „nagyobb tudatosságra szert tenni saját tanulási szokásaiddal kapcsolatban,

  • hatékonyabban tanulni,

  • ügyesen teljesíteni a félév végi feladatokat és

  • felkészülten belevágni a vizsgaidőszakba” – ahogyan az az esemény leírásában is olvasható.

A részvétel a tréningen teljesen ingyenes, de regisztrálnotok kell hozzá:

Az első alkalmat november 27-én tartják 16:30-tól, és ezen az űrlapon keresztül tudtok jelentkezni november 20-ig.

A második alkalom december 4-én lesz 17 órától, és itt tudtok rá jelentkezni november 25-ig.

Az űrlapon megjelölhetitek, hogy mivel szeretnétek a leginkább foglalkozni a tréningen, vagy akár saját javaslatokat is tehettek, hogy milyen témában kérnétek ki a szakemberek tanácsát.

Ha most rászánsz két órát a tanulási szokásaid fejlesztésére, jóval könnyebb lesz később, mikor sorban állnak a beadandók.

A kiemelt kép forrása.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]