Tehetségeket keresünk a tudomány terén!

Ha van valamilyen innovatív tudományos ötleted, kísérleted, találmányod és szeretnéd ezt a nagy közönségnek is bemutatni akkor jelentkezz!

Az ELTE Online Tudomány rovata mindig is lehetőséget adott az ELTE-n született tudományos újdonságok bemutatására, de most egy külön felhívással szeretnénk ösztönözni azokat, akik eddig nem merték bemutatni ötletüket.

Tehetségkutatónk a rovatunk és az ELTE Hallgatói Önkormányzatának Tudományos Bizottságának közreműködésével jött létre. Célunk lehetőséget adni az ELTE-sek által kitalált innovatív, kreatív ötleteknek, kísérleteknek, találmányoknak arra, hogy publicitást kapjanak és bekerüljenek az ELTE kommunikációs csatornájába.

A legjobb ötletek gazdáit meghívjuk az április 17-én  megrendezésre kerülő II. ELTE Tehetség Napra, ahol cégek és start-upok vezetőivel találkozhatnak és élőben mutathatják be a közönségnek ötleteiket.

A legjobb ötletek közül az olvasók és résztvevők is kinyilváníthatják preferenciáikat, ezzel odaítélve a közönségdíjat az ötletgazdának.

Ha tehát van valamilyen újszerű ötleted vagy találmányod, amit eddig rejtegettél a világ elől akkor itt az alkalom, hogy jelentkezz és bemutasd nekünk és hallgató társaidnak felfedezésed!

Jelentkezni a tudomany@online.elte.hu címen lehet március 30-ig, ekkor indítjuk majd el a szavazást is, amikor az olvasók kiválaszthatják kedvenc tehetségüket.

Várjuk a jelentkezésed! 😉

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]