Vár a Randstad Hungary a Tehetség Napon

Miért érdemes részt venni a Tehetség Napon? Végső Péter, a Randstad Hungary online marketing specialistája válaszol.

Mit vár a Randstad Hungary a Tehetség Naptól?

Reméljük minél több olyan jelölttel fogunk találkozni, akik nyitottak ajánlatainkra és segíthetünk nekik boldogulni a munkaerő piacon. A mi feladatunk tanácsadó cégként, hogy megtaláljuk az ideális párosítást a partner cégek és a jelöltek között. A jelölteknek szeretnénk megmutatni milyen előnyökkel jár, ha nálunk regisztrálnak. Tanácsadóink rálátással bírnak az egyes szegmensekre, így nem csak egy adott cég, hanem a teljes szektor kapcsán tudnak hasznos tanácsokkal szolgálni. Emellett az aktuális álláslehetőségeket is ismerik, mely szintén hatalmas előny a jelöltek számára.

Miért tartják fontosnak a rendezvényen való részvételt?

Az ELTE híres az oktatás színvonaláról, sok innen kikerült diák talált már munkát a Randstadon keresztül, így kiváló jelöltekre számítunk “házon belülről”, illetve a központi lokációnak köszönhetően reméljük sokan ellátogatnak majd az egyetemen kívülről is.

Mivel várják a hallgatókat a rendezvényen?

Dedikált tanácsadóink várják majd az érdeklődőket. Ahogy korábban már említettem, tanácsadóink rálátással bírnak az egyes szegmensekre, így nem csak egy adott cég, hanem a teljes szektor kapcsán tudnak hasznos tanácsokkal szolgálni. Emellett az aktuális álláslehetőségeket is ismerik, mely szintén hatalmas előny a jelöltek számára. Visszük magunkkal a pályakezdőknek szánt pozíciókat is.
Kinek érdemes az Randstad Hungary-n keresztül állásra jelentkeznie? 
A nyelveket beszélő, diplomával már, vagy az elkövetkező hónapokban rendelkező jelölteknek tudunk legfőképpen ajánlatokkal szolgálni.
Az Önök cégénél mit jelent a tehetség?
A tehetséges jelölteket szakképzett csapatunknak köszönhetően találjuk meg. Házon belül igyekszünk ezt a csapatot fejleszteni és képezni, így a tehetség fogalma is új értelmet nyer és a teljes körű tanácsadóink több fronton is megmutathatják tudásukat, tehetségüket. Ezzel igyekszünk a munka sokszínűségét is segíteni, tanácsadóink az interjúk, keresések és megbeszélések mellett részt vesznek akár marketing kampányok kialakításában, vagy éppen aktív résztvevői az olyan eseményeknek, mint a Tehetség Nap.
[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]