Pályázz Te is a Gran Prize Interdiszciplináris Innovatív Díjra!

A környezetvédelem, a fenntartható fejlődés, a design, az orvostudomány, az egészségmegőrzés- és fejlesztés és az oktatás területén díjazzák a legkiemelkedőbb projekteket.

A Magyarországi Svéd Kereskedelmi Testület 2012.december 12-én hivatalosan megalapította a Gran Prize díjalapot. A díj bolygónk legégetőbb kihívásaira válaszoló kiemelkedő innovatív megoldásokat, projekteket, munkákat jutalmaz a környezetvédelem, fenntartható fejlődés, design, orvostudomány, egészségmegőrzés,- fejlesztés és oktatás területéről évi egy alkalommal.

A benyújtott pályaművek a Gran Prize díjbizottság által felkért szakmai szervezetek jelöltjeivel együtt kerülnek elbírálásra.

A pályázat benyújtásának határideje:

2013. február 28.

A pályázat tartalmi követelményei:

– személyes szakmai önéletrajz

– a pályamű pontos leírása, előnyeivel, különös tekintettel annak újdonságtartalmára

– maximum 10 oldal, csatolt dokumentumok nélkül

– kiegészítő dokumentumok, amelyek kapcsolódnak a pályamű és a pályázat megítéléséhez

A pályázati anyagot elektronikus adathordozón (CD-én) és nyomtatott formában kérjük benyújtani személyesen vagy postai küldeményként, zárt borítékban, amelyen szerepel „Gran Prize 2013”felirat! A CD–n Word, Excel, pdf és jpg file-okat várunk!

A pályázat benyújtásának helye:

Magyarországi Svéd Kereskedelmi Testület

1121 Budapest, Ágnes út 21. A.

További információ:

Tel: : +36 309/708/433

Email: swechamb@hu.inter.net

Web: www.swedishchamber.hu

A Magyarországi Svéd Kereskedelmi Testületről, a pályázatról és a díjról további információkat a linkre kattintva olvashattok!

By clicking the link you can get more information about the Sweden Commercial Corporation in Hungary, about the competition and the prize.

 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]