Negyedik alkalommal került megrendezésre az ELTE-BEAC cheerleading karácsonyi gála

December 11-én negyedik alkalommal került megrendezésre az ELTE-BEAC Cheerleading szakosztályának karácsonyi gálaműsora a Semmelweis Egyetem és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem cheerleading szakosztályaival társszervezésben. Az eseménynek vadonatúj helyszín, a Ludovika Sportcsarnok adott otthont, ami új színt vitt a közel kétórás műsorba.

Az este folyamán több mint 150 sportoló mutatta be tudását 17 műsorszám során, és több mint 300 néző látogatott ki a rendezvényre. 

A résztvevőket köszöntötte Simon Gábor, a BEAC igazgatója, Várszegi Kornélia, a Semmelweis Egyetem Sportközpont vezetője, valamint Nagy Gergely, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Sportirodájának vezetője.

A szakosztályok versenyző csapatai mellett a kezdő felnőtt és az utánpótlás csoportok is bemutatkoztak. Színpadra lépett például a nagy sikerű Puskás, a musical egyik jelenetében szereplő tánccsoport is. 

Az esemény egyben az Így lehetsz igazi cheerleader című első magyar nyelvű szakkönyv házi bemutatója is volt. A művet mind a sportolók, mind a közönség kitörő lelkesedéssel fogadták. A könyvvel kapcsolatok további hírek elérhetők a cheersport.hu weboldalon.

További képek az eseményről elérhetők ITT. Ezúton is köszönjük a remek fotókat Simó Szabolcsnak és Zsiborás Zsoltnak.

Forrás: BEAC

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]