Véget ért a Tavaszi Sport7

Több mint 300-an csatlakoztak a BEAC Tavaszi Sport7 eseményéhez, ahol az aerobik, jóga és saját testsúlyos edzések mellett, polefitness kiegészítő órákon sportolhattak a résztvevők online keretek között.

Február 8. és 12. között került lebonyolításra klubunk szervezésében a Tavaszi Sport7 online esemény! Bár az idei évben a megszokottól eltérően nem személyesen, hanem online keretek között tartottuk edzéseinket, így is óriási érdeklődés övezte az öt napon át tartó programot. A résztvevők az órákon díjmentesen vehettek részt, ami által bízunk benne, hogy minél többen kedvet kaptak az otthoni sportoláshoz.

Aerobik és jóga óráink egy nyílt facebook csoportban kerültek lebonyolításra, ahol edzőink elő bejelentkezéssel tartották meg pörgős és igencsak átmozgató edzéseiket. A résztvevői létszám nagy örömünkre minden órán 50 fölötti volt. Edzéseinkhez továbbra is lehet csatlakozni, minden fontos részletet megtalálható az edzésekről az alábbi elérhetőségeken:

BEAC Erőnlét szakosztálya otthon végezhető saját testsúlyos edzésekkel várta a résztvevőket, melyeket a Zoom felületén bonyolítottak le. Az órák során fontos szempont volt, hogy a sportolók bekapcsolt webkamerával vegyenek részt, ugyanis az edzőknek ezáltal nyílt lehetőségük a hibák javítására. A szakosztály továbbra is várja a lelkes jelentkezőket, minden fontos információt megtaláltok ITT.

Polefitness csapatunk nyújtás és fascia óráin összesen több mint 70 résztvevő volt. Az edzők maguk sem számítottak ekkora érdeklődésre, azonban bíznak benne, hogy a sok lelkes újonc február második felében is folytatja velük az edzéseket. A polefitness online edzésekről bővebb információ ITT található.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]