Újra startol a University Sports Festival Budapest

Idén második alkalommal kerül megrendezésre a University Sports Festival Budapest, melynek célja, hogy a külföldi és magyar hallgatók a sporton keresztül közelebb kerülhessenek egymáshoz. A tavalyi rendezvényen közel 300 fő, 50 nemzet és 14 intézmény képviseltette magát – ebben az évben még nagyobb érdeklődésre számítanak a szervezők.

2017 november 24-én ismét nagy zsongásra számíthatnak az érdeklődők, akik kilátogatnak a Bogdánfy úti BEAC csarnokba. Az ELTE, az Erasmus Student Network ELTE és a Budapesti Egyetemi Atlétikai Club (BEAC) közösen szervezi a 2017-es University Sports Festival Budapest-et. Az esemény célja egy olyan lehetőség teremtése a külföldi és magyar hallgatók számára, melyen keresztül közelebb kerülhetnek egymáshoz a sport segítségével.

DSC_4672-1024x681

Egyéni és csapatsportágak kipróbálására egyaránt lehetősége nyílik a résztvevőknek, mindemellett egy összetett pontgyűjtő verseny is folyik majd az intézmények között, melynek győztese megkapja a legsportosabb egyetem kitüntetést. Az egyéni sportágak szerelmesei kipróbálhatják az aerobikot, a jógát, a polefitnesst, a zumbát, a funkcionális köredzést, különböző küzdősportokat, a spinninget, a stability workoutot vagy a bartendazt. Az egyéni sportokra november második felétől az alábbi linken keresztül lehet majd jelentkezni.

A csapatsportágakban való részvétel szintén előzetes regisztrációhoz kötött. Itt futsal és röplabda fogja várni a fiatalokat, emellett sorversennyel is készülnek a szervezők. A sorverseny a rendezvényt lezáró játékos csapatverseny lesz, a játékosok az egyéni sportok és a csapatsportok résztvevői is lehetnek egyben. Az egyetemek közötti pontversenyben a legtöbb pontot a sorverseny játékos feladataival lehet gyűjteni, így ez az esemény lesz a nap legizgalmasabb pillanata, egyben az USF Budapest fináléja is. A sorversenyre legalább 15 fős csapatok jelentkezését várjuk. A sorversenyben résztvevő intézményi csapatokhoz akár a helyszínen is lehet csatlakozni, és bárki részt vehet rajta, aki egyéni vagy csapatsportokra regisztrált.

DSC_4583-1024x681

A csapatsportágakra történő nevezés az adott intézmény kapcsolattartóin keresztül vagy közvetlenül történik. Az intézmények kapcsolattartóit az alábbi elérhetőségeken lehet elérni:

A nevezési lap és további információ az alábbi email címen kérhető: usfbudapest@gmail.com, telefon: 06-1-209-06-17.

usf-plakat_2017-rgb-729x1024

Regisztrációs és nevezési díj 1000 Ft/fő, amit a résztvevők a regisztrációs felületen tudnak befizetni november 2. hetétől: http://www.beac.hu/usfb-registration/

Csapatsportágakra (röplabda, foci, sorverseny) való nevezésnél november 17-ig a nevezési lap leadásával együtt a BEAC irodában lehet jelentkezni. Csapatok jelentkezése esetén szintén 1000 Ft/fő regisztrációs díj fizetése szükséges a fenti honlapon.

Figyelem! A csapatsportágakra nevezett hallgatók valamennyi egyéni sportágat is kipróbálhatják, viszont a csapatsportokon csak külön csapatnevezéssel lehet részt venni! Az intézmények közötti sorversenyen bárki részt vehet a saját intézményi csapatában! Nevezési díj fejenként csak egyszer fizetendő!

További információk az esemény Facebook oldalán, illetve a BEAC honlapján találhatóak.

Gyertek és mozogjunk együtt!

Forrás: beac.hu

Kiemelt kép, képek: beac.hu

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]