Gólyabál, dínom-dánom, vigadalom, avagy a bőség zavara

Idén novemberben minden ELTE-s polgár kedvére válogathat a gólyabálok közül. Budapesttől Szombathelyig egyetemünk hallgatóinak cipőitől fog dübörögni a táncparkett. Ajánlónkat olvashatjátok.

Beköszöntött az ősz, és egyre szürkébbnek érzed a hétköznapjaid? Szükséged van valamire, ami felráz vagy egyszerűen csak kicsit kimozdít a négy fal közül? Akkor ezt pont Neked találták ki! Elő az öltönyökkel, koktélruhákkal! Legyen november a gólyabálok hava!

A gólyabál a szemeszter legelegánsabb, rengeteg embert megmozgató rendezvénye, mely teret ad a különböző karok hallgatói közötti kapcsolatok építésének, és erősíti egyetemünk közösségi szellemét. Az ELTE összes kara részt vesz a gólyabálsorozat lebonyolításában. A helyszín – a szombathelyi eseményt kivéve – a Lágymányosi Campus impozáns Gömbaulája lesz. A folyamatos italakciók mellé a talpalávalót többek között a Brains, DJ Dominique, a The Biebers és a Hősök szolgáltatja. A többi legyen meglepetés!

Jegyek elővételben a kari HÖK irodákban, illetve online még korlátozott számban elérhetők, de érdemes minél előbb lecsapni rájuk, nehogy lemaradj! Ha minden kötél szakad, a helyszínen is lesz lehetőség jegyvásárlásra. További jegyinformációért keresd az adott esemény Facebook-oldalát.

A program a következőképpen alakul:

Időpont

Helyszín

Kar/Karok

2017. november 9.

Lágymányosi Campus Gömbaula

ÁJK

2017.november 10.

PPK

2017. november 16.

IK-TáTK-TÓK

2017.november 24.

BGGYK-BTK-TTK

2017.november 17.

Szombathely, Palace

SEK

 

Mozgalmasnak ígérkezik ez a november. Legyen tánc!

 

A kiemelt kép forrása: www.lovasok.hu

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]