Előkarácsonyi ajándék: aranyérmesek az ELTE cheerlederei

December harmadikán szombaton Győrben került megrendezésre a téli szezon legnagyobb hazai cheerleading bajnoksága, a II. Santa Cheer Cup. Az ELTE sportolói már hónapok óta készültek a nagy megmérettetésre, végül pedig összesen 7 kategóriában képviseltették magukat a versenyen.

Az ELTE-seknek minden versenyszám hatalmas kihívás volt, mivel a nyári felkészülési időszak után valamennyi versenyző vadonatúj gyakorlattal készült. A rengeteg fárasztó, gyakran késő esti vagy akár kora reggeli edzés azonban végül meghozta gyümölcsét, az ELTE csapata 5 kategóriában aranyérmet 2 kategóriában pedig ezüstérmet nyert.

Az eredményeken kívül azonban a verseny tartogatott még egy további meglepetést is, mivel a Magyar Cheer Szövetség itt jelentette be hivatalosan a Hungarian National All Girl Team megalakulását, s egyben nyilvánosságra hozta a kerettagok névsorát is. Büszkék vagyunk rá, hogy az 5 különböző egyesület tagjaiból álló válogatott keretbe az ELTE versenyzői közül 9 lány is bekerült, név szerint: Andicsku Ivett, Béla Rebeka, Gerlei Anna, Juriga Fanni, Kancsár Enikő, Oláh Petra, Polgár Noémi, Reseterics Luca és Séra Krisztina

Gratulálunk a csapat tagjainak!

Eredmények:

  • ELTE Coed Team (Senior Coed Team L5 kategória) – I. hely
  • ELTE Cheer Dance Team (Senior Freestyle Pom Dance Team kategória) – I. hely
  • ELTE Phantoms (Senior All Girl Group Stunt kategória) – I. hely
  • Hanna és Patrícia (Senior Freestyle Pom Dance Double kategória) – I. hely
  • Barbi és Edgár (Senior Jazz Double) – I. hely
  • Ivett és Kristóf (Senior Partner Stunt) – II. hely
  • ELTE-SOTE Coed Group (Senior Coed Group Stunt L6 kategória) – II. hely

Linkek:

ELTE Coed Team

ELTE Phantoms

ELTE Cheer Dance Team

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]