Csatlakozz az ELTE vízilabda csapatához!

Sok sportágat lehet előképzettség nélkül is elégséges szinten űzni. Futni bárki tud, pingpong ütőt mindenki fogott már a kezében és a focilabdát sem olyan nehéz eltalálni. A póló más kávéház. Az egész sport alapja az úszás. Ha tudsz úszni, az első lépcsőfokot teljesítetted. Az úszás viszont kevés, ugyanis ahhoz, hogy elkapd a labdát, derékig kiemelkedj, esetleg lőj egy gólt, nagyon kemény lábtempó szükséges. Mindez természetesen sok-sok év kemény edzésmunka gyümölcse. Az ELTE- BEAC vízilabda csapata minden évben nevez a 20 csapatos Budapest Felnőtt bajnokságba, ahol az utóbbi években már hagyományosan a felsőházban végeznek.

Emellett minden évben képviselik az ELTE-t a Magyar Egyetemi- Főiskolai Bajnokságon (MEFOB), ahol az elmúlt három évből kétszer éremmel – egy ezüst, egy bronz – zártak . Ha viszont még új vagy a pólósok között, akkor is jelentkezz nyugodtan és próbáld ki magad, hiszen a heti két edzésen akkor is részt vehetsz, ha még csak ismerkedsz a sporttal!

Ha szeretnéd újrakezdeni, folytatni vízilabdás múltadat, vagy csak megtetszett ez a sportág, és szeretnéd magad kipróbálni benne, ne habozz és jelentkezz!

Miért ajánljuk:

– Remek csapat és hangulat vár mindenkit

– BVLSZ-ben, MEFOB-on és strandvíziladbákon való szereplés

– Minden évben egyre sikeresebb a csapat

– Sportösztöndíj igényelhető

 

Edzés időpontok: Tüzér utcai Honvéd uszoda – pénteken 21-22 óra és szombaton 18-19 óra között

Kapcsolattartó: Várhelyi Zoltán (zoltan.varhelyi@gmail.com)

forrás: beac.hu

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]