Szezonnyitó sportfesztivál a Velencei-tónál

A már hagyománnyá alakult Tóparti Futóparti idén is megrendezésre kerül, mégpedig április 3-án. A Velencei-tó melletti esemény 11 éve indult azzal az elhatározással, hogy minden évben április első hétvégéje a futás és a szabadidősport szerelmeseié legyen. Ez idén sem lesz másképp!

A Tóparti Futóparti, melyet a családok és a barátok jó hangulatú eseményeként aposztrofálnak, idén 11. alkalommal kerül megrendezésre. A Velencei-tó körüli futóverseny névadó szponzora, a székesfehérvári Böllhoff Kft. pedig az idén ünnepli 25. születésnapját. A 28 km-es távot teljesítő indulók mellett a Felelős Szülők Iskolája szervezésében a családokat is várják a versenyközpontban futással, kiegészítő sportprogramokkal, kerékpáros ügyességi pályával, és sok-sok meglepetéssel. A gyerekek a Decathlon park eszközeit, egy felfújható foci- és kosárlabda pályát, valamint egy trambulint is ingyenesen használhatják majd a sportfesztiválon. A futam pedig egy fergeteges lufipartival veszi kezdetét.

A szervezők a rajthoz állóknak bemelegítést is biztosítanak egy zumba óra keretén belül. Négy kategóriában (óvodás, alsó és felső tagozatos, valamint családi futam) szerveznek családi és gyerekfutóversenyt, ahol minden célba érkezőnek éremmel kedveskednek, mert a Tóparti Futópartin mindenki győztes, aki teljesíti a távot. Emellett az indulók között értékes Decathlon nyereményeket és további ajándékokat sorsolnak ki, hiszen tombola is lesz!

Futamonként a létszám korlátozott. A nevezés ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.
Nevezés és további információk: elmeny@felelosszulokiskolaja.hu . Az esemény oldalát is látogassátok meg további információkért!

forrás: metropol.hu

kép: facebook.com

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]