Élénk sportélet az ELTE-n!

Gyere és sportolj az ELTE-n! Az ELTE BEAC szeptembertől várja a gólyákat, hogy elkötelezzék magukat a sportolás és az egészséges életmód mellett. Ha már meguntad az előadóban való üldögélést, a könyvtárban való olvasgatást, és jól esne egy kis mozgás, akkor nézz szét a BEAC kínálatában. A közel 40 sportág közül biztosan mindenki talál számára tetszőt, ami egész évben kitölti szabadidejét. Lelkes kezdőket és tapasztalt haladókat is várnak a csapatok; sőt versenyszerű sportolásra is van lehetőség.

Az ELTE BEAC egész évben azon munkálkodik, hogy ne csak az agyad mozogjon, hanem a tested is. Kipróbálhatsz számodra eddig ismeretlen sportágakat, csatlakozhatsz már meglévő csapatokhoz, alapíthatsz újat, sőt versenyszerűen is űzheted kedvenc mozgásformádat. Két lehetőséged van, hogy sportolj az ELTE-n: délutáni sportösztöndíjas edzések vagy általános testnevelés kurzusok, melyeket a Neptunban tudsz felvenni. Utóbbiról itt minden információt megtalálsz. A sportösztöndíjas órák keretein belül számos sportág közül választhatsz, attól függően, mi a kedvenced, melyik órán érzed jól magad. Csapatban szeretsz sportolni vagy egyedül? Az állóképességeden szeretnél javítani? Teremben szeretnél sportolni vagy inkább a természet vonz? Szeretnéd megvédeni magad, fejleszteni a harci szellemedet? Szeretsz a zene ritmusára mozogni, érdekelnek a látványos koreográfiák? A döntés csak rajtad áll!

A sport nem csak a kemény edzésekről és a verejtékezésről szól, hanem a jókedvről és az élményekről is, ezért ez ELTE-n számos sportrendezvénnyel találkozhattok egész évben. Nem marad el a hagyományos 5vös5km, az éjszakai sportolásba pedig a FitNight és az Éjszakai Sport alkalmával lehet belekóstolni, ahol az edzéseken kívül elméleti és szakmai workshopokat is tartanak az edzők. A futball szerelmeseinek kihagyhatatlan a Kárpát-medencei Egyetemek Kupája (KEK), valamint a kollégiumok sportnapjai és a karok házibajnokságai (Bölcsész Bajnokság, Jogászfoci stb.), ahol saját csapatoddal menetelhettek a győzelem felé.

Vár téged a foci, a röplabda, a rögbi, az aerobik, a cheerleading, a modern jazztánc, a brazil jiu-jitsu, a trx, az úszás, az atlétika, a tenisz, a jóga, az evezés, a természetfutás, a falmászás és még temérdek más sportág. Csak választanod kell! Ebben segítségedre van a BEAC hivatalos oldala, valamint a szeptember 7-11. között megrendezésre kerülő ELTE Sport7, ahol ingyen kipróbálhatod az ELTE BEAC sportkínálatát. Ha személyesen szeretnél tájékozódni, nézz be az ELTE BEAC irodába (1117 Budapest, Bogdánfy Ödön u.10./B 1. lépcsőfeljáró, 2. emelet), vagy érdeklődj telefonon (061–209–06–17), e-mailben (szervezes@beac.elte.hu).

kép:http://www.beac.hu/

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]