Idén is vár a Campus Olimpia!

Ebben az évben is megrendezésre kerül a Campus Olimpia! A július 22-23. között a Debreceni Egyetem Sporttelepén megrendezendő sportrendezvényre magyarországi és határon túli felsőoktatási intézmények sportolni szerető hallgatóit várják. A Campus Sportfesztivál a Campus Fesztivál társrendezvénye, amely összeköti a sportot és a szórakozást!

Milyen sportágakban lehet megmérkőzni?
Négy különféle sportágban mérethetik össze magukat a vállalkozó szelleműek. A kispályás labdarúgás, a strandröplabda és a kosárlabda mellett, a tavalyi nagy sikerre való tekintettel BeStrong versenyen is indulhatnak a résztvevők. Utóbbit megújult pályán rendezik meg.
Mit lehet nyerni?
A meccsek/erőpróbák értékes sportszerutalványokért, valamint Campus Fesztivál belépőkért zajlanak. A labdarúgás és a kosárlabda legjobbjai 150.000-150.000 Ft értékű, a strandröplabda mérkőzések első helyezettje 60.000 Ft értékű sportszerutalványban részesül. A BeStrong verseny legeredményesebb indulója pedig 15.000 Ft értékű sportszerutalvány tulajdonosa lehet. A versenyszámok 2. és 3. helyezettjei sem távoznak majd üres kézzel. A Debreceni Egyetem, a KFRTF valamint a Debreceni Református Hittudományi Egyetem hallgatói, valamint azon hallgatók, akik debreceni lakóhellyel rendelkeznek, Campus Fesztivál bérletet kapnak, ha a labdarúgócsapat az első 8, kosárlabdában, illetve strandröplabdában pedig az első 4 hely egyikén végez. Ha nem kerülnek a fenti élmezőnybe, akkor kedvezményes áron: 5.000 Ft-ért juthatnak a bérlethez.

A nevezési határidő: 2015.július 12. Nevezés költsége: 2.500 Ft/fő (egységes).
További információk részvételi kritériumokról, szálláslehetőségekről a www.campus-sport.hu oldalon. Továbbá a Campus Olimpia hivatalos Facebook-oldalán.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]