Decathlon ELTE Sport7: válassz sportot az ELTE-n!

Valóságos sportdömping vár szeptember 8-11-e között a Bogdánfy úti Sporttelepen. Indítsd Te is az ELTE-BEAC sportágválasztójával az első szorgalmi heted!

Kezdd sportosan a szorgalmi időszakot! A 2014/15-ös tanévet a Decathlon ELTE Sport7 elnevezésű rendezvénnyel nyitja az egyetem.  A Sport7 az ELTE Sportiroda és az ELTE-BEAC közös programja. A Sport7 keretén belül az ELTE hallgatói és dolgozói szeptember 8-11-ig, hétfőtől csütörtökig az ELTE Bogdánfy úti Sporttelepén több mint 30 sportágat próbálhatnak ki. Az edzéseket az ELTE sportszervező ösztöndíjasai és az ELTE-BEAC szakosztályok edzői és oktatói tartják.

A Decathlon ELTE Sport7 a legjobb lehetőség, hogy az ELTE polgárai megismerkedjenek az egyetem által nyújtott sportolási lehetőségekkel. A nyílt hét folyamán minden edzés, sportág ingyen kipróbálható. Mindenki számára akár több sportág megismerésére is van lehetőség.

A Decathlon Sport7 nyereményjátékot is tartogat a résztvevők, érdeklődők számára. Az ELTE-BEAC Facebook oldalán található játékkal a 25 db Decathlon és ELTE-BEAC egyedi ajándékát lehet megnyerni. Sportfelszerelések, sporttáskák, egyedi pólók nyerhetők, a fődíj pedig egy egyedi kerékpár!

Kattints ide és nyerj: http://a.pgtb.me/6xcdvf/gxcd8?w=27252644&e=65796850

A hét programjából:

– ELTE Aerobik – Mozogni boldogság: mindennap különböző típusú órákkal várnak az ELTE aerobik oktatói. Zumba, dance, zsírégető, party kickboksz, pilátesz, erősítő egy helyen.

– Egyetemi csapataink tartanak toborzót és bemutató edzéseket futsal, nagypályás labdarúgás, kosárlabda, kézilabda, röplabda, rögbi, ötlabda sportágakban.

– Funkcionális tréningek, TRX, kettlebell, spinning/cycling.

– Erő- állóképességi sportok: atlétika, triatlon, kajak-kenu/evezés.

– Táncos sportok, bemutatók: hastánc, modern jazztánc.

– Küzdősportok: aikido, kickboksz, muay thai karate, brazil jiu jitsu, kung fu.

– Jóga

– Cheerleading

– Különleges ütős sportok (KÜS):  tenisz, tamburelli, gyorstollas, tollaslabda, asztalitenisz.

– Sakk

Az egyes sportágakról további részleteket az ELTE Sportkisokosból tudhattok meg!

Hol?

Az ELTE Bogdánfy úti Sporttelepén, a Lágymányosi ELTE kampusztól két percre, a Bogdánfy út 10. szám alatt.

Mikor?

A tanév első óráit követően, már a szorgalmi hét első napjaiban, szeptember 8-11-ig, minden nap.

Érdekel a program, több részletet szeretnél megtudni?

Facebook: ELTE Sport7 (https://www.facebook.com/events/1498374097072721/)

ELTE-BEAC Sportiroda: Fedasz Vivien, 06-1-209-0617, szervezes@beac.elte.hu

Ha még ez sem volt elég, akkor az ELTEvízió és a BEAC közös sportvideója biztosan meghozza a kedvedet egy kis mozgáshoz:

http://www.youtube.com/watch?v=5ggIIvLbDsA

Találkozunk a BEAC-on!

A rendezvény az ELTE Sportkampány része, melyet a KMR Intézményi Sportiroda Pályázat 2014: Integrált felsőoktatási sportirodák felállítása és fejlesztése a Közép-magyarországi régiók állami felsőoktatási intézményeiben (MEFS) című pályázat keretein belül valósít meg az Eötvös Loránd Tudományegyetem.

 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]