Elő a stoplisokkal csajok, indul a női nagypályás foci!

Április végén a BEAC újonnan alakuló női nagypályás focicsapata toborzó edzést szervez a gárdához csatlakozni kívánó – elsősorban – egyetemista hallgatóknak a Bogdánfy utcai műfüves pályáin.

Szoktál focizini és úgy gondolod versenyhelyzetben is megállnád a helyed? Szeretnél egy egyetemi csapatban játszani? Vár az ELTE-BEAC alakuló női nagypályás focicsapata! Itt a remek lehetőség, hogy megtanuld azokat a cseleket, amelyeket a tv-ben látsz a legnagyobbaktól és, hogy a meccsen az őrületbe kergesd vele az ellenfelet! Emellett fejlesztheted az erőnlétedet, igazi sportolóvá válhatsz! Nem elvárás a focista múlt, csak átlagos kondícióra, lelkesedésre, a sport és a labda szeretetére van szükség.

toborzósA BEAC újonnan alakuló női nagypályás focicsapata toborzóedzést szervez a gárdához csatlakozni kívánó – elsősorban – egyetemista hallgatóknak az ELTE-BEAC Bogdánfy utcai műfüves pályáin. Remek lehetőség mindenki számára, hogy ELTE-sként és fociszeretőként egy igazán nagy múltú, összetartó társaság részévé váljon.

Bővebb információ és jelentkezés:

Mészáros Csaba: meszibacsi@gmail.com; 0670/250-38-69

Facebook-oldal: BEAC Női foci

Honlap: BEAC Női foci

Gyertek focizni, csajok!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]