Kezdődik a TTNY Napok

A tavaszi szünet után frissen és kipihenten folytathatjátok a félévet. Mielőtt elkezdenétek a vizsgákra való készülődést, lazítsatok egyet a TTNY Napokon!

Április 23-25. között kolinapok lesznek az ELTE Nagytétényi úti Kollégiumában. A NUK Diákbizottsága változatos programokkal vár mindenkit, aki nem fél belevetni magát a szórakozásba.

Április 23-án a Sport- és Kultúrnap fizikai és szellemi felüdülést is tartogat számotokra. Délután sportbemutatók és társasjáték klub várnak, este pedig Hevesi Krisztina, az ELTE PPK oktatója – aki nem mellékesen főállású szexuálpszichológus -, tart izgalmasnak ígérkező előadást. (Egy korábbi interjúnkat Krisztinával itt olvashatod el.)

A szerdai nap a csapatversenyeké: különböző állomásokon mérhetik össze rátermettségüket a kollégistákból verbuválódott csapatok. Este a tavalyi ELTE Zenekarok Fesztiválja tehetségkutató győztese, a Finnigan’s Wake szolgáltat ír kocsmazenét, amit hajnalig tartó buli követ.

A zárónapon főzés, sorverseny és további koncertek várnak: este a Nomad és a Burnout zenekar szórakoztatja a nagyérdeműt.

Hetijegy kollégistáknak 1600 Ft, külsősöknek 1800 Ft. Lehetőség van nepijegy vásárlására is: a kollégium lakói 600 Ft-ért vehetnek részt egy napon, a külsős napijegy 800 Ft.

További információkat a rendezvény facebook oldalán és a NUK Diákbizottság oldalán találhattok.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]