Szurkolj az ELTE hajósainak!

Május 1-jén nem csak a Duna megszokott, szép látványa miatt érdemes kilátogatni a Műegyetem rakpartra. Az Antall József tudásközpont szervezésében idén is lesz Dunai Regatta, ahol az ELTE hajója is vízre száll majd…

Május 1-jén, a Dunai Regatta során ismét összemérik erejüket az ország nyolc egyetemének evezős és sárkányhajós csapatai. Természetesen az ELTE csapata is vízre száll majd.

Az összegyetemi majális egész nap ingyenes szabadidős, sport és koncertprogramokkal vár minden érdeklődőt. A méltán népszerű Játék határok nélkül című műsor rajongóinak pedig üzenjük, hogy a nap házigazdája Gundel Takács Gábor lesz. Úgyhogy az idősebbek számára szolid nosztalgiára is lehetőség nyílik majd.

Az első nagy attrakciót, minden bizonnyal Besenyei Péter lélegzetelállító és egyben légi bemutatója fogja szállítani, úgyhogy érdemes időben érkezni, hogy elfoglalhassátok a legjobb helyeket.

A csapatok bemutatkozói és szemet gyönyörködtető pompomlányai után 16:20-kor indul majd az első előfutam a Vigadótól, ahol már érdemes nézelődni, hiszen egyetemünk csapata is vízre száll. Ugye emlékeztek az angol elit egyetemeken játszódó filmek nagy evezős versenyeire? Na, most végre nekünk is van ilyenünk, úgyhogy bárkinek ingyenesen elérhető stresszlevezetést nyújthat, ha hangosan kiabálja hőn szeretett egyetemünk rigmusait a versenyen.

A döntők és az eredményhirdetés után koncertekkel zárul a majális, fellép a The Biebers, a Cloud9+ és DJ Whiteboy is (feltehetően nem egyszerre).

Sok sikert kívánunk az ELTE csapatának! Nektek pedig jó szurkolást!

A részletes programot megtaláljátok az esemény Facebook oldalán!

(Fotó: mob.hu)

 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]