Újabb fejlesztések az ELTE-BEAC konditermében!

Cikkünkben az ELTE Sport Kft. által végrehajtott újabb fejlesztések mellett a Bogdánfy utcai konditermek kínálta edzéslehetőségekről és az igen kedvező bérletárakról is olvashattok.

A hallgatók igényeinek figyelembevételével a tavaly vásárolt digitális kijelzővel ellátott evezős ergométer mellé az idén új állítható ferde-padot és kézi súlyzókat vásárolt a Kft. Ezzel párhuzamosan kicserélésre került az egyik fekve nyomó pad elhasznált műbőrborítása, és megvalósult a világításfejlesztés is. Az egyre intenzívebb használat miatt megnövelték és megerősítették a falvédelmet, továbbá megtörtént az összes gép karbantartása.

Az ELTE-BEAC bízik benne, hogy ezek a fejlesztések és az új gépek még több sportoló számára teszik vonzóvá az ELTE konditermeit, ahová nemcsak a hallgatókat, hanem az ELTE oktatóit, dolgozóit is szeretettel várják.

Kondibérlet vásárlására a hétfőn rajtoló szorgalmi időszakban 14:30-ig a Bogdánfy utcai sporttelep ruhatárában, ezt követően 17 óráig pedig a BEAC sportirodájában van lehetőség.

A bérletekhez igen jutányos áron juthattok hozzá, hogy pontosan mennyiért, azt IDE kattintva tanulmányozhatjátok.

További információk a Kft. által biztosított szabadtéri, fedett és „vizes” sportolási lehetőségekről az ELTE SPORT Kft. weboldalán és Facebook oldalán találhatóak.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]