Alternatív zenei koncertekkel újít a B-Club

Új projektet indít a B-Club ELTE Szombathely az f21.hu kulturális portállal közösen, melynek keretei között feltörekvő alternatív zenekarok mutatkoznak be a vasi megyeszékhelyen, ugyanakkor mindig teret kapnak majd helyi tehetségek is.

Új vonal, új hangzásvilág, új fellépők, új zenekarok, új atmoszféra – egyebek mellett ezzel készül a B-Club ELTE Szombathely az új szemeszterre, az f21.hu kulturális portállal karöltve. Kettejük összefogásának eredményeként február 18-án rendezik meg az első alternatív zenei koncertet, melyen kapásból három formáció vesz részt: egy helyi erő, két pesti banda. Egész pontosan alternatív, indie, underground.

A szervezők közötti együttműködés keretében a későbbiekben nemcsak koncertekre számíthatunk, hanem beszélgetésekre, felolvasóestekre, különféle kulturális eseményekre is, ezzel is sokszínűbbé téve az egyetemi klubhangulatot.

A szervezők szeretettel várnak minden – nem csupán ELTE SEK-es – érdeklődőt, és remélik, sokaknak elnyeri majd a tetszését ez az új vonal.

Forrás: Az esemény Facebook oldala

19:00 Kapunyitás

20:00 Doma Bence

„Korábban az Újvilág utcában és a Karak zenekarban zenéltem, egy éve viszont már csak a saját dalaimra koncentrálok. Szerintem egész jók. Hallgassátok meg a Youtube-on! Fun fact: Nagyon szeretem a Vitatigrist, főleg a pirosat!”

21:00 Grabovski

„Bohém melankólia Budapestről. Nemrég mutattuk be az első nagylemezünket, melyről az összes új dalt hallhatjátok majd! Garage/indie/beat/alter zene magyarul.”

22:00 IDEGEN

„Az IDEGEN semmiről sem hazudik, nincs felesleges sor, sem hang. Az IDEGEN egység, ami izgalmas utazásra hív és magával ragad. Az IDEGEN olyan underground élményt nyújt, amitől nehezen kapsz levegőt, minden szorongásod a tánctérbe taposod és velük üvöltöd, hogy »nincsen több félelem«. Az elmúlt csaknem négy évben megjelent két nagylemeze, és több EP-je, a legutóbbi 2019 novemberében látott napvilágot Csak a szépre címmel.”

Időpont: 2020. február 18. 20:00
Helyszín: B-Club ELTE Szombathely (9700 Szombathely, Károlyi Gáspár tér 4.)

Jegyár: 1000 Ft
Jegyelővétel: Vincze Bencénél személyesen (privát üzenetben lehet érdeklődni), vagy a helyszínen koncert előtt.

A Facebook-esemény itt.

A koncert létrejöttét az f21.hu támogatja.

 

Kiemelt kép: Herczeg Orsolya/f21.hu

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]