A SZoESE kézilabdázói Zalaegerszegen vendégszerepeltek

Egy nap alatt két mérkőzést játszott le Tánczos Balázs csapata, ami még az Amerikai Major Ligákban is ritka – egyedül a profi baseball bajnokságban van példa napi két mérkőzésre. Természetesen itt sem erre volt példa, hisz Egerszegen a SZoESE ifi és serdülő csapata lépett pályára egymás után. Mindkét korosztálynak ez volt az első mérkőzése a hosszúra sikeredett téli szünet után. Edzőjük nem is tétlenkedett a bő két hónapos időszakban, kőkemény edzéseket tartott, hogy bírják a hátralévő terhelést.

Az ifi mérkőzés végeredménye: Egerszegi KK 26 – 40 Szombathelyi ESE

A SZoESE összeállítása (gólszerzők):
Tánczos Krisztián – Pálóczi Dávid (2), Gál László (4), Horváth Konrád (8), Zámbó Dorián (2), Farkas Ferenc (2), Ludvig Benedek (6)
CSERE: Pálóczi Máté (4), Kneisz Csanád, Benke Ármin, Salamon Zalán (11), Sándor Bálint

Tánczos Balázs értékelése: “Úgy gondolom, kezdésnek jó volt ez a találkozó, a támadás – a gólok száma is mutatja – olajozottan működött. A védekezés hagy némi kívánni valót maga után, de voltak pozitív jelei az új rendszernek, amit télen kezdtünk gyakorolni a fiúkkal. Erőnlétben sem voltak gondok, így azt mondhatom, hogy a mini alapozást is jól sikerült időzíteni.”

A serdülő mérkőzés végeredménye: Egerszegi KK 38-36 SZoESE

A SZoESE összeállítása (gólszerzők):
Bánfalvi Dániel, Birkás Barnabás – Sándor Dávid (2), Hetyei Ervin (4), Kneisz Csanád (10), Szalai Dénes (13), Benke Ármin (5), Gál Attila (2)
CSERE: Horváth Ákos, Németh Kristóf, Havasi Bálint

Tánczos Balázs értékelése: “A mérkőzés végéig fej-fej mellett haladt a két csapat, talán a második félidő közepén maradtunk le a hazai gárdától, amit utána meg is tudtak tartani. Álmosra sikeredett a tavaszi szezon kezdete, de az utolsó 4-5 percben mutatott küzdés dicséretre méltó!”

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]