ShopAlike.hu ötletverseny!

Próbáld ki magad az online marketing területén! Ha szeretnéd kipróbálni a gyakorlatban is a tudásodat, kreativitásodat, és ezzel akár még nyernél is, akkor itt egy nagyszerű lehetőség számodra.

Ha érdekel az e-kereskedelem vagy az online marketing, úgy érzed elég kreatív vagy, akkor itt egy remek pályázati lehetőség a Számodra!

A ShopAlike.hu egy 2013-ban indult cég, melynek célja, hogy a különböző online webshopok kínálatát egy felületen tegye elérhetővé, így könnyítve meg a vásárlók dolgát. A ShopAlike-ot a berlini központú Visual Meta működteti és jelenleg világszerte már 20 országban elérhető.

Az ötletverseny feladataként egy marketingkommunikációs stratégiát kell kidolgoznod a ShopAlike.hu számára.

A stratégia célja a ShopAlike, mint online szolgáltatás és mint brand népszerűsítése a magyar piacon. Elemezd a célközönséget, találd ki az üzenetet és tervezd meg, milyen csatornákon juttatnád el hozzájuk! Milyen eszközöket használjunk, online vagy offline, esetleg a kettő kombinációja? Legyetek bátrak és próbálkozzatok, hiszen több helyes megoldás is létezik!

Nevezhettek egyénileg vagy csapatban is. Csak aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező hallgatók pályázhatnak, kizárólag saját eredeti szerzői alkotással.

A pályázatokat angol nyelven kell benyújtani, maximum 30 diából álló PowerPoint prezentáció vagy maximum 2000 szavas esszé (word vagy pdf) formájában. Ezen kívül tartalmaznia kell a szerző(k) szakmai önéletrajzát, valamint a hallgatói jogviszony igazolás(ok) szkennelt változatát.

A pályázatokat digitális formában az otletverseny@shopalike.hu e-mail címre várják.

Beküldési határidő: 2015. január 31.

A három legjobb pályázatot pénzbeli jutalomban részesítjük:

I. hely: 500 €

II. hely: 300 €

III. hely: 100 €

 

Eredményhirdetés: 2015 februárjában várható.

Forrás: http://www.shopalike.hu/otletverseny

(Kép: bekesifi.hu)

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]