XIX. Bolyai Konferencia

A Bolyai Kollégium, az Eötvös Loránd Tudományegyetem természettudományos és informatikai szakkollégiuma hagyományaihoz híven, immár tizenkilencedik alkalommal rendezi meg a Bolyai Konferenciát a március 22-23-i hétvégén.

Az interdiszciplináris, ismeretterjesztő hallgatói konferencia célja, hogy lehetőséget teremtsen a hallgatóknak eltérő kutatási területeik bemutatására, véleményeik ütköztetésére. A negyed órás előadásokat öt perces diszkussziók követik, ami remek lehetőség a leendő értelmiség közeledésére, és arra, hogy kipróbáld előadói képességeidet.

A részvételi szándékodat 2014. február 28-ig lehet jelezni a  http://www.bolyai.elte.hu/jelentkezesi-lap.doc címről letölthető jelentkezési lap visszaküldésével a bokonf@googlegroups.com címen. A jelentkezéskor rövid, száz-százötven szóban kell összefoglalni az előadás lényegét, amely alapján kiválasztják a bemutatásra kerülő témákat. Fontos szempont, hogy mennyire kelti fel az érdeklődést, illetve mennyire közérthető a választott téma.

További információ a kollégium honlapján: http://www.bolyai.elte.hu. Kérdéseidet a szervezők a következő címen várják: bokonf@googlegroups.com. A végleges program március közepén várható.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]