Itt a Piknik ideje

Ferge Zsuzsa, Tausz Katalin, Hamberger Judit és Puzsér Róbert – ha szeretnél találkozni valamelyikükkel, illetve megismerni a társadalom kérdéseiről alkotott véleményüket, gondolataikat, akkor tudunk számodra egy jó programot!

Szórakozás és tanulás – erről szól az egyetemista élet, és a kettőt kénytelenek vagyunk összehangolni egymással. Ezt a feladatot hivatott képviselni a Társadalomtudományi Piknik is, amely számos szórakoztató és szakmai programmal vár Benneteket. A szakmai programoktól sem kell megijedni, hiszen cél, hogy mindenki jól érezze magát, miközben az előadók és a vendégek érdekesebbnél érdekesebb kérdésekre keresik a választ.

A rendezvény két napig tart, április 24-én és 25-én délutántól egészen estig várják az érdeklődőket a különböző előadások, beszélgetések és filmek.

A Társadalomtudományi Piknik keretén belül csütörtökön 15 óra 30 perckor Papp Richárd és Szabó Miklós tart előadást Menny és Pokol címmel, ahol a látogatók arról bővíthetik szemléletüket, hogy e két fogalom pontosan miben rejlik, hol válnak szét, hol találkoznak mindennapjainkkal.

Puzsér Róbertet valószínűleg senkinek nem kell bemutatni – az éles nyelvű kritikust ezúttal mindenki személyesen is megismerheti. Vitába mersz szállni vele hazai pályán?

Ezt követően, este 7 órakor Tausz Katalin és Ferge Zsuzsa a szociálpolitika aktuális problémáiról tart majd előadást, a tudásbővítést követően pedig állófogadáson vehetsz részt.

Mindenképpen megéri ellátogatni a programok valamelyikére, ugyanis a Társadalomtudományi Piknik immár 6. alkalommal kínál számos érdekes programot!

A Társadalomtudományi Piknik Facebook-oldala: https://www.facebook.com/tatkpiknik

Az esemény Facebook-oldala: https://www.facebook.com/events/366971436748671/

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]