Last minute színházjegyek az interneten

Mind a nézők, mind a színházak körében nagy siker a pár hónapja indult Ma este Színház! kezdeményezés. A honlap last minute színházjegyeket kínál – féláron. Eddig 25 budapesti színház csatlakozott a maesteszinhaz.hu-hoz, többek között a Thália, Vígszínház, Radnóti Színház és az igen népszerű Dumaszínház előadásaira is lehet kedvezményes jegyet váltani az utolsó nap.

A színházkedvelők sokszor azért nem jutnak el az előadásokra, mert vagy nem tudnak több hétre előre tervezni, vagy drágának tartják a jegyet – indokolja a honlap beindítását Limbacher Tivadar, az oldal egyik alapítója. Emellett sokan nehezen tudják kiválasztani a szerteágazó kínálatból a számukra érdekes produkciókat. A maesteszinhaz.hu könnyebbé teszi a választást, szűkíti az előadások körét és jelentős kedvezményt is ad a „last minute” rugalmasságára nyitott nézőknek.

A Ma este Színházzal elsősorban az a célunk, hogy egy új, eddig ritkán színházba merészkedő réteget szólítsunk meg a színházi marketing új megközelítésével. Hisszük, hogy sok az olyan leendő néző, aki egy adott nap reggelén csak annyit érez: ’ma este színházba mennék!’, ám nincs konkrét elképzelése, melyik előadást nézné meg” – fogalmaz Limbacher Tivadar.

A félárú jegyek éjfél után, 00:01-től érhetőek el a honlapunkon, kizárólag az aznapi előadásokra. Van, aki fél órával az előadás kezdete előtt vásárol, de mivel a legjobb helyek gyakran dél körülre elkelnek, igen népszerű az napi email-alapú előadásajánlónk is, így már a reggeli kávé mellett az aznap esti programokat böngészhetik az érdekődők – magyarázza Szabadkai Attila társalapító. – A jövőben a vidéki közönség számára is szeretnénk elérhetővé tenni szolgáltatásunkat, ezért folyamatosan tárgyalunk vidéki színházakkal és új partnerekkel.

A legtöbb budapesti színház előadása tehát nap mint nap felkerül a Ma este Színház! oldalára, így van lehetőség válogatni is. Könnyű vígjáték, stand-up show, klasszikus dráma, experimentális táncelőadás, közéleti kabaré, gyermekműsor, bábszínházi előadás is akad – a spektrum igen széles, mindenki találhat az aznapi kedvének megfelelőt.

maesteszinhaz.hu

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]