Kriminológia határok nélkül!

Május 11-én, szerdán az ELTE ÁJK „A” épületében több helyszínen 12-18:30 között Kriminológia határok nélkül! címmel interaktív kriminológiai programot szervez a Kriminológiai TDK.

A Kriminológiai TDK szervezésében megrendezésre kerülő tehetségnap programja:

Legyen Ön is Kriminológus!
Kriminológiai vetélkedő két fordulóban, melyen az előre jelentkezett csapatok a szakkriminológia témaköreit felölelő versenyfeladatokon keresztül mérik össze tudásukat.
(A verseny bárki által megtekinthető!)

A szervezők Interaktív kriminológia címmel gyakorlatibb megközelítést kínálnak a téma iránt érdeklődőknek:
Dr. Hatvani Erzsébet jogász, szociális munkás vezetésével egy “élő mediációt” lehet megfigyelni, ezt követően Dr. Szabó Judit pszichológus, jogász, az OKRI tudományos segédmunkatársa segítségével nyílik lehetőség kielemezni a bárki által az ELTE ÁJK Kriminológiai Tanszéken kitölthető személyiségtesztek eredményeit egy kötetlen beszélgetés keretében.

A szekcióüléseken a Kriminológiai Tanszék Phd-s és TDK-s hallgatói által behatóbban vizsgált témákról hallhatnak rövid előadásokat a jelenlévők, hozzászólásaikkal, kérdéseikkel aktív részesei lehetnek a programnak.

A kerekasztal meghívottjaival nem először találkozhatnak a TDK munkájára eddig is nyitott hallgatók, hiszen Fliegauf Gergely, börtönpszichológus és Bednarik Tibor (“Csipesz”) grafikus és volt fogvatartott már vendégei voltak a körnek. A beszélgetés folytatódik!

A fentiekkel párhuzamosan, 16 óráig a Bűnbarlang is várja a játszani vágyókat, témájukban mind a kriminológiához köthető társasjátékokkal, feladatokkal. (Cluedo, Scotland Yard, kriminológiai Activity, stb.)

További infó, érdeklődés a személyiségteszt kitöltésével kapcsolatban: kriminologiaitdk@gmail.com

Még több infó itt.

www.kriminologiaitdk.hu

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]