Kisfüzet, sorszámgép, sztárvideó – így frissül a 11. Ördögkatlan

Július 31-e és augusztus 4-e között rengeteg kulturális programmal vár minket az Ördögkatlan Fesztivál, amikről egyre több információt kapunk. Nemrég kijött egy kis műsorfüzet, de egyéb fontos és szórakoztató tartalmakkal is szolgálnak a szervezők. Mutatjuk, mikkel!

Igen sok izgalmas hírrel frissült az Ördögkatlan promóciós anyaga, mióta először ajánlottuk nektek az idei (tizenegyedik) fesztivált. Nézzük, mik az újdonságok!

Kis műsorfüzet

A Katlan szervezői idén először a nagy műsorfüzet előtt közreadtak egy kisebb füzetet, amiben még nincs benne minden program, de ahhoz épp elég, hogy addig olvasgathassuk, bogarászhassuk, és válogathassunk belőle, amíg ki nem jön a teljes programkínálat – nyomtatásban és a neten is. A kisfüzetet ezen a linken érhetitek el.

A fesztivál díszvendégei a zene, az irodalom és a színház kiemelkedő alakjai, szervezetei: Snétberger Ferenc, a Magvető Kiadó, illetve a Sztalker Csoport és a k2 Színház.

snetberger-ferenc-gitarkoncertje-btf-2019-474-279-110950

Sorszámgép

A 11. fesztivál több újdonsággal is kedvez a fesztiválozóknak: a kis műsorfüzet mellett a csodálatosan hasznosnak ígérkező Ördögkatlan Sorszámgép is olyan ajándék, amit idén először próbálhatunk ki. A sorszámgépnek én különösen azért örülök, mert ugyan még nem voltam a Katlanon, de minden egyes ismerősöm áradozásának egyetlen megbicsaklásaként a hosszú sorban állást érzékeltem mint egyetlen említendő negatívumot a tökéletes élményben. Hát, úgy tűnik, többé erre sem lesz panasz!

A sorszámgép igen sok tényező alapján sorsol jegyeket a másnap esti előadásokra, mindent figyelembe véve a hibátlanul igazságos sorsoláshoz, nekünk pedig ehhez nem kell mást tennünk, mint letöltenünk az applikációt, és jelentkeznünk a minket érdeklő programokra. Az Ördögkatlan Sorszámgép működésének teljes körű és teljesen érthető leírását ezen a linken találjátok.

 

Hello, itt vagy.. itt a helyed – Allstarts-videó

Végül egy kis vizuális mézesmadzag: Beck Zoli és Háy János írt egy dalt az Ördökatlan Fesztiválra, majd egy kiemelkedő zenészekből, színészekből összeverődött „stáb” (többek közt Kiss Tibi, Kovács Patrícia, Mucsi Zoltán) előadta azt, az eredményt pedig ezen a linken tudjátok megnézni.

 

Végül a technikai tudnivalók:

Július 31-ig kaphatók a jegyek elővételben: a bérlet 14 000; a napijegy 4200 Ft (mindennap este 7-ig lehet venni online a következő napra).

Ha pedig az utolsó pillanatban derül ki, hogy tudsz jönni, a helyszínen sem sokkal drágábbak a jegyek: a bérlet 16000; a napijegy 4900 Ft.

A fizetési módokról részleteket itt találtok. A közlekedésről itt olvashattok, a szálláslehetőségekről pedig itt.

 

Ott találkozunk!

 

Kiemelt kép forrása: jegyar.hu
Kép forrása: jegy.hu

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]