Játék, izgalom, sörkupon- Civil Falu a LEN-en!

A LEN-re az esti koncertek mellett napközben is érdemes kilátogatni!

Épp vége lett egy fárasztó előadásnak és jó lenne elütni valamivel az időt? Vagy csak korán érkeztetek alapozni? A Civil Falu sátraiban rengeteg játék és promóciós ajándék vár benneteket!

A Szerencsejáték Zrt. függőkertjében a chill terasz mellett pszichológiai tanácsadással várnak benneteket, különböző nyereményekért pedig a rekesz építést is kipróbálhatjátok.

A Profession.hu sátrában legózhattok és megpörgethetitek a szerencsekereket, és ha igazán ügyesek vagytok, akkor sörkuponok boldog gazdái is lehettek.

A Civil Faluban találkozhattok mind a három lágymányosi kar standjaival is, valamint az egyetemi hallgatói szervezetek is képviseltetik magukat. Az IK HÖK-nél szintén sörkuponokat lehet nyerni, a TáTK esküvő sátrában pedig a legelkötelezettebb párok, ha csak pár éjszakára szólóan, de örök hűséget fogadhatnak egymásnak. A TTK-sok szakonként vonultak fel, a fizikusoknál izgalmas kísérleteket nézhettek meg, a geo sátorban társasjátékozhattok.

A Falu talán legérdekesebb játéka a Crokinole. Ez Kanada nemzeti játéka, amelynek lényege, hogy pöcköléssel minél több pontot gyűjtsünk össze a kis korongjainkkal, és lehetőleg az ellenfelet is üssük ki a játékból.

Mindezek mellett pedig tematikus programokkal is készülnek a szervezők, úgyhogy ha felkeltette az érdeklődéseteket a Civil Falu, látogassatok ki az Északi épület mellett található rendezvényre, ahol az ELTE ONLINE sátrát is megtaláljátok!

 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]