ELTE Sítábor 2014 – Szállás és utazás

A francia Les Ecrins Nemzeti Park szélén, 1850 m-en található Orciéres-Merlette üdülőfalu ad otthont 2014. február 8. és 16. között a következő ELTE Sítábornak.

Pár nappal korábban megjelent sítáboros promó cikkünk óriási érdeklődést váltott ki az egyetemi polgárok körében, de úgy gondoltuk, lehet ezt még tovább fokozni. A hezitálók meggyőzése érdekében szeretnénk egy kicsit jobban bemutatni a szállást és néhány gondolatot az utazás rejtelmeiről is megosztunk.

Az utazás busszal történik, Budapesten vagy Székesfehérváron csatlakozhatsz a csapathoz. A menetidő 20 óra ugyan, de mint tudjuk, jó társaságban eszméletlenül gyorsan telik az idő. Tökéletes alkalom kínálkozik rá, hogy a jótékony bezártságnak köszönhetően szocializálódj, megismerkedj az előtted ülő, magát földrajztudósnak képzelő egyénnel, aki az út során érintett összes hágót, völgyet, szakadékot név szerint tudja, de elcseveghetsz a mögötted helyet foglaló alter arcokkal is, akik számára a buszút egyenlő a folyamatos, alumínium dobozokból nyert aranysárga folyadék utánpótlással. Talán a nagy Ő-vel is összehoz Fortuna, így biztosan jól telik majd az elkövetkező 9 nap. A csomagolásnál légy körültekintő, a szigorú már-már spártai szabályok kimondják, hogy mindenki csak 1 nagy bőröndöt és 1 sí vagy snowboard felszerelést vihet magával továbbá egy kisebb utazótáskát fel a fedélzetre.

A szállás 1850 méteren, közvetlenül a pálya mellett található. 6 fős, minden igényt kielégítő apartmanodba vonulhatsz vissza megfáradtan a nap végén. A kilátás pazar, a havas rengeteg legyőzhetetlen urának érezheted magad, igazi, a birtokait büszkén számba vevő, merengő arisztokratának, amint reggelente gyapjú köntösödben, gőzölgő kávéval a kezedben privát teakfa teraszodról szemléled az alattad honoló tágas, zord, szikrázó napfényt visszatükröző méltóságteljes messzeséget. Igen, jól látod, aranyifjúnak születni kell. Az apartman vendégei egyszer ingyenesen használhatják a Grand Ourse sportpalota uszodáját, ami a szállás közelében található. Ne bánd, hogy csak egyszer áll rendelkezésedre a szolgáltatás, úgysem lenne rá többször időd, hidd el, a folyamatos partyk roppantul leterhelnek majd.

Egy szerencsés fél áron mehet a tél legjobb sítáborába! A foglalót befizető első 50 regisztráló közül kisorsolunk valakit, aki 50% kedvezményben részesül a teljes összegből! Érdemes tehát gyorsan regisztrálni!

Technikai információk:

Az ár -250 €- tartalmazza:
– szállást 7 éjszakára 6 fős apartmanokban
– 6 napos síbérletet
– autóbuszos utazást
– buli belépők díját
– wellness részleg használatát 1 napra
– nappali programokat a sípályán
– idegenforgalmi adót: 7 €/fő/turnus, helyszínen fizetendő
– regisztrációs díjat: 8 €/fő/turnus

Az ár nem tartalmazza:

– kauciót: 260-300 €/apartman/hét, helyszínen fizetendő (az apartmanok eredeti állapotban való átadásakor visszajár)
– ágyneműhuzatot vinni kell vagy bérelhető: 9 €/fő/turnus, helyszínen fizetendő
– a szálláson térítés ellenében igénybe vehető egyéb szolgáltatásokat
– baleset-, betegség-, poggyászbiztosítás

További információ

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]