Hallgatóját támogatja az ELTE

Az ELTE Alumni Szervezete várja jövőbeli és jelenlegi tagjait, támogatóit és az érdeklődőket a december 5-én 7 órakor az ELTE ÁJK-n tartandó jótékonysági estjére, amelynek legfőbb célja a tagtoborzás, támogatók szerzése és szórakozás mellett az adományozás lesz.

Az ELTE Alumni Alapítványt az egyetem jelenlegi és korábbi hallgatói, oktatói és munkatársai közötti kapcsolatok kiépítése, ápolása, és az ELTE-hez fűződő oktatási, kulturális, művészeti és sporteseményekhez szükséges támogatások megszerzése érdekében alapították az egyetem egykori rektorai.

Az Alapítvány idén először pályázatot hirdetett, amelynek nyertese ösztöndíj formájában megkapja kétéves mesterképzésének teljes költségét. Az ELTE Alumni Jótékonysági Esten a támogatói jegyekből, valamint az egyéb adományokból befolyt összeget ennek az ösztöndíjpályázatnak a biztosítására fordítják.

Az est házigazdája Märcz Balázs lesz, a pályázat díjazottját, Kelemen Zsófiát, az ELTE TáTK survey statisztika mesterszakos hallgatóját dr. Mezey Barna, az ELTE rektora, a pályázat kuratóriumának elnöke köszönti majd. Fellép az ELTE Néptáncegyüttes és Kőhalmi Ferenc bűvész, a zenéről pedig a Félnótások Akusztikus Zenekar és a Lumen Christi Gospel Kórus fog gondoskodni.

A részvétel regisztrációhoz kötött, igény esetén a rendezvény idejére gyermekfelügyeletet is biztosítanak. A támogatói jegyek ára 1000 forint.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]