Rockfesztivál a Balatonnál!

Idén egy új szereplő csatlakozik a nyári fesztiválok sorába, a Balatonszemesen július 26-28. között megrendezésre kerülő Rock Beach.

A napokban zajló nagysikerű, elektronikus irányzatot képviselő Balaton Sound után egy új, ám teljesen más stílusú fesztivál nyitja meg kapuit a Balaton-parton. A Rock Beach 2013. július 26-28. között várja a rock, metal és punk szerelmeseit Balatonszemesen.

 

A fesztivál ismert külföldi és a legkedveltebb hazai együtteseket sorakoztatja fel három nap alatt közel harminc koncert keretében. A Balaton-parton július utolsó hétvégéjén színpadra lép többek között a Subscribe, Depresszió, Anna and the Barbies, Alvin és a Mókusok, Road, Deák Bill Gyula, Hétköznapi Csalódások, Prosectura, Blind Myself, Paddy and the Rats, Fish! és Leander Rising. Külföldi előadók közül ellátogat hozzánk az Overkill az USA-ból, a svéd Sabaton, a francia Gojira és a Paradise Lost az Egyesült Királyságból.

 

Balatonszemes és környéke a koncerteken kívül számos további szórakozási lehetőséget kínál, így íjászat, kerékpártúra, lovaglás, sétakocsikázás és kisvonatozás színesíti a programot.

 

Mindez elérhető árakon, ráadásul a Rock Beach látogatói további kedvezményekben részesülnek. A fesztiválozók féláron vonatozhatnak a helyszínre a MÁV Start Zrt. hozzájárulásával, valamint fesztivál karszalaggal féláron használhatják a Balatonszemesi Élményfürdőt.

 

Jegyek és bérletek elővételben július 15-ig kaphatók!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]