Valentin napon ismét jön a Jeges Est!

Ha van párod akkor azért, ha pedig nincs akkor azért érdemes a jégre lépni február 14-én a Városligeti Műjégen!

A tavalyi nagy sikerű rendezvény folytatásaként a vizsgaidőszak után jön az első nagyobb ELTE-s buli, a Jeges Est, még pedig nem is akármikor, hanem Valentin napon!

A hangulat garantáltan jó lesz, ezt a jó szervezés, a színvonalas fellépők és a tökéletes helyszín biztosítja. Az idén fennállása 143. évfordulóját ünneplő Városligeti Műjégpálya a kontinens legnagyobb műjege, ami a hosszú évek során nagyobb változásokon és átalakításokon ment keresztül a történelmi események hatására, valamint azért, hogy minél korszerűbb intézménnyé váljon. Így ma már 180×67 méteres korcsolyapálya és egy neo-barokk stílusú korcsolyacsarnok várja a látogatókat.

Az idei Jeges Esten Dj Toyota és Sunny szolgáltatják majd a “korcsolya alá valót”. Mindkét dj rendszeres meghívott a főváros legnagyobb szórakozóhelyein, valamint több egyetemi bulin és céges party-n is ők keverik a legjobb zenéket, így erre biztosan nem lesz panasz a Jeges Esten sem.

A rendezvény tökéletes program minden párnak, aki szeretné kicsit rendhagyóbban megünnepelni a Valentin napot, de azoknak is jó alkalom, akiket még nem talált el Ámor nyila, lehet hogy pont a jégen találják meg párjukat. Ezen kívül jó bemelegítésként szolgál egy kis csúszkálás a Valentin napi kari bulik előtt!

Így tehát mindenkinek irány a szekrényekhez előkeresni a meleg holmikat, sapkákat, kesztyűket, sálakat és persze a korcsolyákat! Azoknak sem kell aggódniuk, akiknek nincs korijuk, természetesen most is lesz lehetőség kölcsönzésre, amiről lentebb több információt találhattok. Február 14-én tehát minden ELTE-st a jégre és csússzunk egyet együtt az év legsikamlósabb estéjén!

 

Jegyek 2013. február 5., keddtől kaphatóak a kari ELTE Plusz Pontokon!

ELTE&ESN: 800 Ft
Vendég Jegy: 1000 Ft
Páros Jegy: 1500 Ft
Helyszínen egységesen: 1200 Ft

A páros belépőjegy csak elővételben vásárolható és egyszeri közös belépésre jogosít. Akkor is módotokban áll páros belépőjegyet vásárolni, ha a párotok nem ELTE-s hallgató!
Figyelem, amennyiben a pár egyik tagja korcsolyát szeretne bérleni, mind a kettőtöknek a korcsolyakölcsönző bejáraton keresztül kell majd bejönnötök!

******** KORCSOLYA BÉRLÉS************

EGY ÓRA 700 FT, MINDEN TOVÁBBI MEGKEZDETT FÉL ÓRA 300 FT!

A Kölcsönzéshez fényképes igazolvány, vagy pénz letét szükséges! Kérünk Titeket, hogy erről ne feledkezzetek meg!

A kölcsönzéshez minden esetben szükséges a teljes név és cím megadása és ennek igazolása (letét esetén is)! Egy személy nevére több korcsolya is kölcsönözhető.

A korcsolya kölcsönzőbe csak az arra kijelölt bejáraton keresztül lehet lejutni. Az intézmény elhagyása előtt a korcsolyát ugyanitt kell visszaadni. FIGYELEM! A főbejáraton belépett vendégek nem tudnak korcsolyát kölcsönözni, ezért kérünk benneteket a belépéskor különösen ügyeljetek arra, hogy a megfelelő bejáratot válasszátok!

http://www.facebook.com/events/463235903736363/

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]