Ilyen volt a III. Gólyahajó

Csütörtök este indult útjára idén a harmadik ELTE Gólyahajó. Hogy mi várta az odalátogatókat, arról mindent megtudhattok, ha idekattintotok.

Szeptember 13-án este kisebb tömeg verbuválódott a rakparton, nem messze a Lánchídtól. Mindenki az Európa fedélzetére igyekezett, ahol harmadjára került idén megrendezésre az ELTE Gólyahajó. A chekpointon áthaladva, jegyeinket felmutatva hatalmas hajóbelsőben találtuk magunkat, ahol már javában szólt a zene, s a partyzni vágyó fiatalok már el is engedték magukat.

Első utam az emeleti mosdóba vezetett egy gyors átöltözésre, hisz az egész napos eső miatt nem partyszerelésben akartam végigmászni a városon. Nem sokkal később kezdetét is vette a várva várt Pákó koncert. A zenei élményre azt hiszem, nem kell kitérnem, valószínűleg mindenki tudja, hogy mire lehetett számítani. Hamarosan kb. az összes résztvevő odasereglett, hogy együtt énekelhessék a Pákó a házbant, az Afrikát, vagy a Nosza noszát. Utóbbi akkora népszerűségnek örvendett, hogy minimum háromszor lement a fellépés során. A zene ellenére a hangulat hatalmas volt, Pákó kétség kívül el tudta adni a bulit.

Akit esetleg nem érdekelt volna a celeb fellépése, az ellátogathatott az egész este üzemelő kareoke terembe, ahol ismert és kevésbé ismert számok szóltak, hol jobb, hol rosszabb előadásban. De itt nem is az énekhangon volt a hangsúly, mindenki együtt nyomta Bon Jovitól Lady Gagáig, néha még hangosabban is, mint az aktuális énekes.
A Pákó koncert után DJ Endy remekül végezte a dolgát. A szokásos felállást hallhattuk, először a rock számok mentek le, mint a Highway To Hell vagy a Mennyország Tourist, majd a partyzenei vonalra léptünk (We Found Love, Call Me Maybe), s végül az elektro-dubstep séma következett Brains számokkal meg Terézanyával. A buli hajnalig tartott, s mi idő közben már vissza is érkeztünk a Lánchídhoz, hogy aztán fáradtan hazavonszolhassuk magunkat.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]