Alter bandák az EFOTT-on

A Carbonfools, a Compact Disco és a Neo is fellép Velencén.

Lássuk a magyar alternatív zenei élet legütősebb zenekarait, akik a számos más fellépő mellett szintén megfordulnak a Velencei-tó környékén július 3. és 8. között.

Sunset”, „Feel The Rain”, „Everybody Come On”. Olyan magyar bandák nótái, amelyekre joggal lehetünk büszkék, hiszen bármelyik világhírű zenekar repertoárjában megállnák a helyüket. Előadóik, azaz a Carbonfools, a Compact Disco és a Neo, a fesztivál szerdai napján követik egymást a Rauch aREna színpadán.

Míg a Neo szinte hazajár az EFOTT-ra, addig Fehér Balázsék tavaly vesztették el „EFOTTszüzességüket”. Hogy miképpen emlékeznek vissza a szolnoki bulira és mit terveznek idén, arról az énekes, Fehér Balázs mesélt.

EFOTT? Egyetemisták és főiskolások, ők a mi közönségünk! Tavaly is nagy buli volt, idén is jövünk, hogy ismét egy jó kis koncertet adjunk, ráadásul rengeteg újdonsággal készülünk. Októberben jelenik meg az új lemezünk, arról egy dalt biztosan viszünk Velencére, illetve régi számokat is, ám azokat újrafésülve. A látvány is egészen új lesz, hiszen a saját tervezésű ruháimban állunk majd színpadra. Hamarosan debütál ugyanis a férfiruha-kollekcióm” – árulta el a banda sokoldalú frontembere, aki úgy tervezi, idén kihasználja a fesztivál adta remek sportolási lehetőségeket is.

A Compact Disco élete legnagyobb megmérettetésére készül „Sound of Our Hearts” című dalával az Eurovíziós Dalfesztivál elődöntőjében, ám a rajongóknak nem kell sokáig várniuk, pár hét és élőben is hallhatják Velencén az Azerbajdzsánt megjárt banda slágerét.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]