Felpezsdítenéd a közösségi életed? – Téged is vár az IÖCS!

Az IÖCS, azaz az Instruktor Öntevékeny Csoport egy egyetemistákból álló szervezet, akik főként a Semmelweis Egyetem közösségi programjainak megszervezéséért felelősek, valamint a gólyák egyetemi életbe való beilleszkedését segítik. A mostani félévben ismételten tagfelvételt hirdetnek, és ezúttal az ELTE-ről is várnak jelentkezőket. 2022. február 17-ig van lehetőségetek csatlakozni ehhez az igazán aktív és összetartó közösséghez, megszínesítve ezáltal az egyetemi éveiteket.

Tekintettel a szervezésre váró programokra, a csapat nagy része a Semmelweis Egyetem hallgatóiból áll össze, de a BME-ről, a Pázmány Péter Katolikus Egyetemről és persze az ELTE-ről is várják a lelkes jelentkezőket! Könnyedén válhatsz te is Magyarország egyik legnagyobb önkéntes hallgatói szervezetének büszke tagjává, és tehetsz szert sok új barátra, élményre és tapasztalatra.

Az IÖCS rengeteg olyan ember megismerésére ad lehetőséget, akikkel nem is gondolnád, hogy mennyi közös lehet bennetek. A 2021-es évben 300 új tag csatlakozott hozzájuk és végezte el az instruktorképzést. A csoport tagjai főként egyetemisták, és csak emellett instruktorok, így az időbeosztástól sem kell tartanod. Mindig elegendő annyi feladatot bevállalnod, amennyivel tényleg megbirkózol, így a munka biztosan nem megy az egyéb kötelezettségeid rovására. Az instruktorok egyik legfőbb tulajdonsága, hogy jó csapatjátékosok, hiszen folyamatosan kis és nagy csoportokban végzik a szervezői tevékenységeket. A közösség nagy előnye, hogy különféle emberek sokaságából tevődik össze, akiket egy közös cél vezérel.

A biztonságos munka érdekében a szervezet bevezetett néhány járványügyi szabályt, amelyek az újonnan jelentkező hallgatókat is érintik. A jelentkezőknek 3 oltással kell rendelkezniük. Jelenleg 2 oltás abban az esetben elegendő, ha 90 napon belül estetek át COVID-fertőzésen, és emiatt nem volt még lehetőségetek felvenni a 3. vakcinát.

A jelentkezési lapot ide kattintva tudjátok kitölteni február 17. (csütörtök) 12 óráig.

A képzés első alkalmát február 17-én rendezik meg. Erről több információt a Facebook-eseményben találtok.

A szervezők mindenkit biztatnak a jelentkezésre, hiszen azt vallják, hogy „instruktornak lenni életérzés”.

Források: az IÖCS hivatalos oldala, az IÖCS Facebook oldala

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]