„Jobb egészséget – egyenlőbbet és fenntarthatóbbat” – Hamarosan újra ELTE Sikerek!

November 24-én folytatódik az ELTE Alumni Központ ELTE Sikerek című előadássorozata, melynek keretében hírneves, az ELTE falai közül kikerült volt hallgatók beszélnek munkájukról, ELTE-s kötődéseikről, sikerről, értékekről és karrierépítésről. A következő előadó Jakab Zsuzsanna epidemiológus, a WHO általános főigazgató-helyettese.

Jakab Zsuzsanna 1974-ben végzett az ELTE BTK történelem szakán, majd 18 évet dolgozott az Egészségügyi, Egészségügyi és Szociális, majd a Népjóléti Minisztériumban különböző munkakörökben. Nemzetközi színtéren az Egészségügyi Világszervezetnél dolgozott a legtöbbet, ő építette fel a WHO programjait Közép- és Kelet-Európában a rendszerváltozást követően, azután pedig a WHO Európai Regionális Igazgatója volt 2010 és 2020 között Koppenhágában. Jelenleg a WHO általános főigazgató-helyettese Genfben.

A rendezvény 2021. november 24-én 18:30-tól kerül megrendezésre az ELTE Aula Magnában (1053 Budapest, Egyetem tér 1–3. I. em.). Célközönsége a jelenlegi és már végzett hallgatók egyaránt, de más érdeklődőket is szívesen várnak a szervezők.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az eseményt kétféleképpen lehet megtekinteni:

  • személyesen a helyszínen, védettségi igazolvány felmutatásával és maszk viselése mellett;
  • a távolból élő közvetítéssel (streaming), melynek linkjét a regisztrált érdeklődők az előadás előtti napon kapják meg emailben (utólag is megtekinthető).

További információ és regisztráció: ELTE Alumni

Forrás: ELTE Alumni

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]