ELTE Alumni a világ körül – Fotópályázat

Az ELTE Alumni az ELTE Shoppal együttműködve fozópályázatot hirdet az egyetem volt hallgatói számára, ELTE Alumni a világ körül címmel. A pályaműveket a világ bármely pontjáról október 15-ig várják.

,,ELTE Alumni a világ körül” címmel hirdet fotópályázatot alumnosok részére az ELTE Alumni Központ az ELTE Shoppal együttműködve. Olyan itthon vagy külföldön készült nyári fényképeket várnak, amelyeken a pályázók ELTE, illetve ELTE Alumni feliratos termékekkel szerepelnek.

A pályázaton való részvétel feltételei:

  • A beküldött fényképeken a pályázónak ELTE, illetve ELTE Alumni feliratos tárgy kíséretében (bögre, kitűző, póló, stb.) vagy az Alumni-emblémával kell szerepelnie.
  • Az érvényes pályázathoz fel kell tüntetni a kép készítésének helyét és idejét is.
  • A pályázó a pályázat benyújtásával hozzájárul ahhoz, hogy az ELTE Alumni Központ a játék keretében beküldött fényképet a honlapon, valamint a social media felületeken (Facebook, Twitter, Instagram) közzétegye, illetve egyéb marketing anyagokban felhasználja. Az ELTE Alumni a pályázat lejárati határidejét követően a beküldött fényképeket közzéteszi hivatalos Facebook-oldalán, egy erre a célra létrehozott fényképalbumban.
  • Egy induló több fényképpel is részt vehet a játékban.

A játékban való részvétel menete:

  • 1. lépés: belépés az alumni.elte.hu oldalra (aki még nem regisztrált, itt megteheti).
  • 2. lépés: csatlakozás az ,,ELTE Alumni a világ körül” csoportba.   
  • 3. lépés: fénykép(ek) feltöltése az említett csoport fotótárába.

A pályázati határidő lejárta után a beküldött pályaművek megtekinthetőek lesznek az ELTE Alumni Facebook oldalán, ahol október 29. éjfélig várják a like-okat. Az a három résztvevő részesül majd nyereményben, aki a legtöbb like-ot gyűjti a kikerült fényképére.

Nyeremények:

  • 1. helyezett: 1 db hímzett egyetemi címeres póló és 1 db ELTE Alumni ajándékcsomag; továbbá az ELTE Shop jóvoltából 1 db fehér, az egyetem új logójával ellátott póló és 1 db ELTE-címeres bögre.
  • 2. és 3. helyezett: 1 db hímzett egyetemi címeres póló és  1 db ELTE Alumni ajándékcsomag; továbbá az ELTE Shop jóvoltából 1 db fehér, az egyetem új logójával ellátott póló és 1 db ELTE-címeres bögre.

A nyertesek a regisztrációkor megadott e-mail címükön keresztül kapnak értesítést az ELTE Alumnitól 2021. november 5-ig. Az első három helyezett 15 napot kap arra, hogy nyereményére igényt tartson, annak letelte után új nyertes kerül kihirdetésre.

Beküldési határidő: 2021. október 15.

Forrás: alumni.elte.hu

Képek forrása: alumni.elte.hu, szentimre.hu

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]