Álláskeresés otthonról az ELTE Karrierközponttal

Az ELTE Karrierközpont ebben a félévben is megrendezi az ELTE Karriernap nevű eseményt, online térben. A rendezvény 2021. április 28-29-én lesz a Microsoft Teams felületén. A részvételhez előzetes regisztráció szükséges.

„Válaszd a Karriernapot, hogy a cégek téged válasszanak!” – így szól az esemény mottója. Az ELTE Karriernapot a pandémia miatt most is online térben rendezik meg, ezért az érdeklődőknek ki sem kell mozdulniuk otthonról. Az eseményre egyaránt várják az Eötvös Loránd Tudományegyetem jelenlegi és alumni hallgatóit.

Az érdeklődőket rengeteg kiállító várja a multiktól a kisvállalkozásokon át egészen a közszféráig. A megjelenő cégek lehetőséget kapnak, hogy a Teams felületén rövid bemutatkozó szöveget közöljenek a hallgatókkal, feltüntessék ajánlataikat, de akár videós előadást is indíthatnak. Azoknak, akik a kiállítók weboldalán már az eseményt megelőzően bejelentkeznek egyéni interjúidőpontokra, lehetőségük lesz négyszemközti beszélgetésre, ahol bátran feltehetik kérdéseiket az előadók számára.

Az előadásokat rögzíteni fogják, így akik lemaradnának, vissza tudják nézni őket a felület Általános csatornáján.

Az érdeklődők a beszélgetések során kódokat gyűjthetnek, amelyek segítségével az esemény alatt futó nyereményjátékon értékes ELTE-s ajándékokra, vagy akár egy új telefonra is szert tehetnek.

Azoknak, akik még nem vettek részt állásbörzén, az ELTE Karrierközpont ingyenesen igénybe vehető szolgáltatásaival további segítséget nyújt a felkészülésben. Költségmentes CV-tanácsadás keretében segítenek felfrissíteni és a munkáltatók számára a lehető legvonzóbbá tenni önéletrajzodat. Kérhető tőlük karriertanácsadás is, ahol szakembereik személyes konzultáció során igyekeznek megtalálni az érdeklődők számára legmegfelelőbb karrierutat.

Az ELTE Karrierközpont oldalán található videóban részletes bemutatásra kerül a jelentkezés menete és az esemény helyszínéül szolgáló Teams felülete is.

A Karriernapra itt tudtok regisztrálni.

Forrás: ELTE Karrierközpont

Képek forrása: treasurytoday.com, ELTE Karrierközpont   

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]