Elő az elegáns ruhákkal és a tánccipőkkel, idén is lesz gólyabál!

November 7-én, csütörtökön este a Syma csarnokban megrendezésre kerül a Gólyabál az ELTE Hallgatói Önkormányzat szervezésében, nem is akármilyen módon! A jó hangulat garantált.

Félretennéd egy este erejéig a szorgalmi időszakkal járó problémákat? Hiányzik már, hogy a Rumadai-ra táncolhass ELTE-s társaiddal együtt? Lapul egy elegáns ruha a szekrényedben, amit már nagyon régóta fel szeretnél venni, de eddig nem találtál rá megfelelő alkalmat? Akkor van egy csodás hírem a számodra: november 7-én, csütörtökön minderre lehetőséged lesz, jön a történelem első összegyetemi ELTE gólyabálja!

Amint azt már a korábbi években is megszokhattuk, ezen a gólyabálon is lesznek fellépők. Idén nem más, mint a Bagossy Brothers Company látogat el hozzánk, és táncra perdítik nem csak Ildit, hanem az egész ELTE-t! Lassan már mondássá válik egyetemünk berkein belül, hogy nincsen ELTE-s buli Pixa bácsi nélkül, így ő is hozza majd a talpalávalót.

A rendezvényre elővételben tudtok jegyet váltani itt. A dresscode semi-formal, ennek megfelően öltözzetek ki a bálra!

Az esemény helyszíne a SYMA csarnok (BOK csarnok), 1146 Budapest, Dózsa György út 1. Ha további információkra vagy kíváncsi, látogass el az esemény Facebook-oldalára, kérdéseitekkel bátran keressétek fel az ELTE Hallgatói Önkormányzatát.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]