A jövő városa – városi jövő: Smart soCIeTY fotópályázat

A székesfehérvári Prosperis Alba Kutatóközpont Nonprofit Kft. (PROA) a Smart SoCIeTY projekt keretében pályázatot hirdet A jövő városa – városi jövő témában. Küldd be fotóidat az értékes nyereményekért!

Szeretsz fotózni? Akár 10, eddig még nem publikált fotót is beküldhetsz a Smart soCIeTY fotópályázatra, hogy versenybe szállj az értékes nyereményekért!

Kulcsszavak: (okos) város, (okos) társadalom, a jövő embere, közlekedés, innováció, újdonság, fejlődés, Székesfehérvár.

  1. helyezett: voucher két éjszakára egy székesfehérvári hotelbe, szaunás belépővel, nagy kapacitású pendrivePROA-ajándékcsomag
  2. helyezett: két darab FEZEN-fesztiválbérlet, nagy kapacitású pendrive, PROA-ajándékcsomag
  3. helyezett: nagy kapacitású pendrive, PROA-ajándékcsomag
adult-blur-camera-368893

Fotó: Mohamed Almari / Pexels

A képek elbírálása anonim módon történik. Ezért kérjük, hogy a képek fájlneve megkülönböztető jelige legyen, és tartalmazza a készítés helyét és évszámát (alsó vonalakkal, a példa szerint: franciacorta1_szekesfehervar_2017; franciacorta2_budapest_2019); a fotókon ne szerepeljen vízjel. A pályázáshoz, kérjük, töltsék ki az űrlapot (https://forms.gle/dGvSey9Dxu5yQDnP9), és a jeligét és sorszámot tartalmazó fájlnevű képeket küldjék el a smartsociety@prosperisalba.hu címre. A szerzői és a személyiségi jogokkal kapcsolatos nyilatkozatot a pályázati űrlap tartalmazza. A képeket csak elektronikusan kell benyújtani (nem szükséges kinyomtatni), JPEG formátumban, legmagasabb képminőségben. A fényképek felbontása a rövidebb oldalon legalább 1500 pixel legyen. A formai szempontból nem megfelelő jelentkezések nem vehetnek részt a pályázaton.

Beküldési határidő: 2019. május 31. Eredményhirdetés: 2019. június 30-ig.

További információért érdeklődj a smartsociety@prosperisalba.hu címen!
Kiemelt fotó: PIXABAY | Pexels

 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]