Támogasd Te is az ELTE sportegyesületét!

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem sportegyesületével, a Budapesti Egyetemi Atlétikai Clubbal (BEAC) közösen a Magyar Kosárlabda Szövetséghez (MKOSZ) sport-infrastruktúra fejlesztésére irányuló pályázatot nyújtott be, amelyet az MKOSZ támogatott. A MKOSZ határozatában jóváhagyott támogatási keret jelenleg még feltöltetlen.

A pályázat tárgya az ELTE Bogdánfy út 10./b alatti sportcsarnokának komplex rekonstrukciója több száz millió forint értékben. A TAO-támogatások összegyűjtésével 2019–2021 folyamán kívül-belül meg tud újulni az ELTE Bogdánfy úti sportcsarnoka, amely naponta több száz hallgató oktatását, hallgatók, dolgozók, szabadidős sportolását és az egyetemi verseny és utánpótlás sporttevékenységét szolgálja.

AZ ELTE kiemelt feladata a folyamatos fejlődés, a kor kihívásaihoz történő alkalmazkodás, a birtokában lévő tudás társadalmi és ipari hasznosításának megteremtése, a felsőoktatás és az ipari tevékenységek szinergiák megtalálása és az erre épülő együttműködések kiépítése.

A TAO-támogatást felajánlók részére egyéni konzultációs lehetőséget is biztosítanak a lehetséges együttműködési lehetőségek feltérképezésére, illetve a partneri kapcsolatok kialakítására.

A TAO-támogatások felajánlásával kapcsolatban a BEAC részéről Horváth Enikő, a BEAC sporttámogatási vezetője (e-mail: horvath.eniko@beac.elte.hu, telefon: +3630/162-1786), az ELTE részéről Horváth János, a BEAC általános és gazdasági alelnöke (e-mail: horvath.janos@kancellaria.elte.hu, telefon: +3630/932-5763) nyújt operatív segítséget.

A konzultációs lehetőséggel kapcsolatos kérdéseikkel Horváth Jánoshoz, a Pályázati Központ igazgatóhelyetteséhez (e-mail: horvath.janos@kancellaria.elte.hu, telefon: +3630/932-5763) fordulhatnak.

Forrás: ELTE.hu

ELTE Alumni
Facebook

Kiemelt fotó: Csomos Attila / ELTE Online

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]