Segítsd kérdőívek kitöltésével az egyetem munkáját!

Egyetemünk két kérdőív formájában kéri a hallgatók és oktatók segítségét. Az ELTE Innovációs Stratégiájának előkészítését szolgáló és munkatársi elégedettséget és igényeket vizsgáló kérdőívek kitöltésével van lehetőség az egyetem munkájának segítésére.

Kérdőív az innovációs stratégiáról:

November 28-án az Innovációs Központ hirdetett meg egy kérdőívet az ELTE Innovációs Stratégiájának előkészítéséhez. A jelenlegi helyzet értékelését számos előzetes egyeztetés előzte meg, melynek során nagy mennyiségű adat gyűlt össze, és javaslatok széles tárháza körvonalazódott. Mielőtt azonban a tervezetet vitára bocsátanák, a Központ a szélesebb egyetemi közösség véleményére is kíváncsi lenne. A kérdőív mind oktatói–kutatói, dolgozói, mind pedig hallgatói körben szeretné vizsgálni a véleményeket.

A kérdőív kitöltése anonim, és beküldése nagyban segíti a munkát annak érdekében, hogy az ELTE az innováció tekintetében is Magyarország meghatározó felsőoktatási intézményévé váljon.

Teljes körű munkatársi kérdőív:

A teljes körű munkatársi felmérésben való részvétel december 5. és 17. között lehetséges. Egyetemünkön ez az első alkalom, hogy felmérjék a munkatársi igényeket, elégedettséget.

Az ELTE 2016-ban hozta létre és működteti azóta a rendszerét, mely az oktatási–képzési, valamint oktatástámogatási tevékenységek, folyamatok minőségének, továbbá a hallgatóknak nyújtott szolgáltatások színvonalának mérésére, értékelésére és folyamatos fejlesztésére szolgál. Ennek eleme a teljes körű felmérés az egyetemi és kari vezetők, az oktató és kutató, továbbá az oktatást-kutatást támogató alkalmazottak körében. A vizsgálat célja a szervezetben végrehajtandó fejlesztési prioritások kijelölése és a szervezet- és minőségfejlesztési munka támogatása.

A vizsgálatba bekapcsolódni vágyók kétféle kérdőívet tölthetnek ki: egy munkatársi igényeket és elégedettséget vizsgáló, illetve az egyetemi szolgáltatásokkal kapcsolatos visszajelzéseket gyűjtő kérdőívet.

Az Egyetem lehetővé teszi a felmérésben való részvételt elektronikus és papíralapú módon is. Az egyetemi nyilvántartásban regisztrált e-mail címmel rendelkező munkatársak 2017. december 5-én elektronikus úton megkapják a kérdőíveket. Aki papíralapú kitöltés mellett dönt, a kérdőíveket több helyszínen veheti át. Lehetőség van erre Budapesten, az ELTE Rektori Kabinet Minőségügyi Irodában (Szerb utca 21-23.), illetve Szombathelyen, a Savaria Campus Irodában (Károlyi Gáspár tér 4.). A kitöltött kérdőíveket is ezeken a helységeken kihelyezett gyűjtődobozokba lehet leadni, Budapesten az ELTE Rektori Kabinet Szerb utcai portáján, Szombathelyen az Egyetem Károlyi Gáspár téri (A) épületének postázójában.

A vizsgálatban való részvétel teljesen önkéntes, a kitöltők anonimitása pedig garantált, a kérdőívező rendszer a kitöltő személyének beazonosítását nem teszi lehetővé.

A kérdőív kitöltésére 2017. december 17-éig van lehetőség.

Az ELTE Rektori Kabinet Minőségügyi Irodája előre is köszöni, a kérdések megválaszolásával való hozzájárulást az Egyetem minőségfejlesztési tevékenységéhez.

 

Kép: dunakeszi.hu

Forrás: elte.hu 12

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]