November közepéig lehet pályázni a Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogramra

A Miniszterelnökség tegnapi közlése szerint ismét lehet jelentkezni a Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogramra. Az ösztöndíj segítségével a fiatalok először egy magyarországi államigazgatási szervnél, majd egy európai ország közigazgatási intézményénél tölthetnek el néhány hónapot. A pályázat határideje november 17-e.

A kormány hatodik alkalommal hirdeti meg a Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogramot, amelyre olyan felsőfokú végzettséggel rendelkező, a közigazgatási életpálya iránt elkötelezett, idegen nyelveket beszélő tehetséges, harminc év alatti fiatalok jelentkezését várják, akik nyitottak, és szívesen megismernék a magyarországi és valamely európai ország közigazgatási rendszerét. A program során az ösztöndíjasok lehetőséget kapnak arra, hogy hét hónapot egy magyar központi államigazgatási szervnél töltsenek el, három hónapot pedig egy európai ország közigazgatási intézményénél.

November 17-én éjfélig várják a jelentkezéseket az mko.kormany.hu oldalon, ahol a programmal kapcsolatos további információk is elérhetők – írta a Miniszterelnökség.

Forrás: eduline.hu, edupress.hu

Kép forrása: parlament.hu

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]