Látogass el a HVG Állásbörzére

Ma veszi kezdetét – idén már második alkalommal – a kétnapos HVG Állásbörze a SYMA csarnokban. A rendezvényre az ország több mint 140 meghatározó, vezető cége állít ki standot, valamint ingyenes karrier-tanácsadásra, önéletrajz-készítésre és próbainterjúra is van lehetőség. Továbbá külföldi és oktatási standokkal is találkozhatnak az érdeklődők.

Szeptember 23-án nyitja meg kapuit az idei őszi HVG Állásbörze Országos Képzési és Karriernapok. A kétnapos rendezvényen hazánk vezető cégei képviseltetik magukat, valamint külföldi és oktatási standok is lesznek, tehát nemcsak állást, hanem gyakornoki munkát vagy akár képzéseket is találhatnak, tanácsadásokon és előadásokon is részt vehetnek a látogatók. Az állásbörzén lehetőség lesz információkat, elérhetőségeket gyűjteni, sőt akár jelentkezni is egy-egy pozícióra. Az érdeklődők karrier-tanácsadáson, munkakereséssel és munkavállalással kapcsolatos előadásokon, állásinterjúkon vehetnek részt, megtudhatják, milyen egy jó önéletrajz és az önéletrajzhoz csatolt profi fénykép. Diákszövetkezetekről, képzésekről és gyakornoki programokról is lehetőség lesz tájékozódni a megfelelő standoknál.

A HVG Állásbörze – mint mindig – most is ingyenesen látogatható, viszont a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, melyet itt tehetsz meg. Érdemes a CV-det regisztrációkor feltölteni, vagy magaddal vinni néhány példányt az állásbörzére (legyen nálad angol nyelvű verzió is). Szerdán és csütörtökön tehát mindenkit vár a HVG Állásbörze 10-től este 6 óráig. A hivatalos Facebook-eseményt és Facebook-oldalt pedig érdemes figyelni, hiszen folyamatosan frissül.

forrás:eduline

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]