Nyári Egyetem az AEGEE Budapesttel

Az AEGEE nevű európai diákszervezet idén is nyári egyetemeket szervez, amely egy különleges élményszerzési lehetőség lehet a diákok számára.

69 nyári egyetemből lehet választani Európa legkülönbözőbb pontjairól, összesen 101 város szervezésében.

A nyári egyetem nagyjából 2 hét aktív pihenést jelent külföldön, 30 európai fiatal társaságában. Rengeteg lehetőségetek lesz a pihenésre, szórakozásra, mint például a városnézés, tengerparti pihenés, esti bulik, valamint többféle kikapcsolódási forma közül lehet választani, ami már rátok van bízva. Ezek mellett tudtok viszont a tanulásra is koncentrálni non-formálisan, workshopok keretében, olyan témákban, mint a sport, történelem, művészetek, nyelvtanulás vagy környezetvédelem.

A jelentkezéshez be kell fizetnetek AEGEE-Budapest éves tandíját, a regisztrációt követően egy angol nyelvű motivációs levelet kell beadnotok a kiválasztott nyári egyetemre. A jelentkezés határideje április 24., a pár napos átfutási idő miatt semmiképp ne hagyjátok az utolsó pillanatra.

Ha kedvet kaptatok a nyári egyetemhez, akkor csatlakozzatok a Facebook eseményhez, mivel itt minden információt és segítséget meg fogtok találni, ami szükséges a jelentkezéshez, illetve itt lesznek hirdetve infóestek, élménybeszámolós estek, levélíró tréningek, melyek segítségetekre lesznek az egész procedúra során.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]