Új szakmai képzések indulnak az ELTE-n

Az ELTE ÁJK Jogi Továbbképző Intézete munkajogi képzéseket indít, és az első évfolyam sikere után folytatódik az ELTE üzleti coachképzése is a 2014/15. tanévben.

Az ÁJK-n jogászoknak és jogi diplomával nem rendelkező, de munkajoggal foglalkozó gazdasági végzettségűeknek indítanak munkajogi szakjogász és szakokleveles munkajogi tanácsadó képzéseket. A képzés résztvevői olyan elmélyült és átfogó, különleges munkajogi szakismereteket szereznek, amelyek megadják a jogalkalmazás problémáinak hatékony és törvényes megoldásához, egyes tényállásokra a legmegfelelőbb megoldás kiválasztásához szükséges tudást. A munkajogi képzés jelentkezési határideje június 30., bővebb információ ezen a linken érhető el.

 
A coachtanfolyam célja olyan szakemberek képzése, akik a vállalatok menedzsmentjeit hatékonyan tudják támogatni abban, hogy a napi feladatokon túl fejlesszék a munkavállalók tudását és az együttműködés minőségét vezető és beosztott között. Felmérések szerint a coaching az informatika után már a második leggyorsabban növekvő üzletág. A posztgraduális, két féléves elméleti és egy féléves gyakorlati oktatáson 15 hallgató vehet részt.

Forrás: infovilag.hu, munkajog.hu, elte.hu

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]