Így folytatódik a félév

Szinte véget sem ért a tavaszi szünet, de máris jobbnál jobb programok várnak az egyetemen. Összegyűjtöttük tehát, mit érdemes betervezned a hét második felére!

Ahogy arról korábbi cikkünkben beszámoltunk, április 23-án és 24-én 18 órától az ÁJK-n, TÁTK-n, BTK-n, IK-n, PPK-n és a TTK-n folytatódik a vizsgajelentkezés.

Április 23-án egy gyors Neptun-harc után ellátogathatsz a JÖSz 19 órakor kezdődő, borkostólóval egybekötött adománygyűjtő estjére, ahol előadást tart többek között Miklósa Erika, Bretz Gábor, Bogányi Gergely, Herczku Ágnes, Berecz István és Gulyás Dénes.

Lazább hangulatról az április 23-án induló TTNY napok gondoskodik, ahol Sport- és Kultúrnap, csapatversenyek, bulik és koncertek várják a tavaszi szünetről feltöltődve visszaérkező kolisokat és nem kolisokat egyaránt.

Koli buliból természetesen sosem elég, így április 23-án a Kerekes Koli UV Light partiján a helyed, ha szeretnél még egyet lazulni a vizsgák előtt, esetleg ilyen formában tudnád le az UV témát. 😀

Április 24-én a Bárczi tart Sport- és Egészségnapot, melynek keretében spinning, Sparrowbag, TRX, aerobik, zumba és hastánc bemutató vár minden érdeklődőt és edzeni vágyót.

Szintén április 24-én a TáTK-n “Ukrajna érdekszférák határán” címmel tartanak előadást, melynek célja az ukrán-orosz konfliktus bemutatása.

Április 24-én kerül sor Denis Emorine és Batta Eszter kiállításának megnyitójára a BTK-n. A képekből és szövegekből álló kiállítás május 26-ig lesz megtekinthető.

Bulikból csütörtökön sem lesz hiány, hiszen április 24-én I. GeoBio Party lesz a Hétkerben, és a Társadalomtudományi Piknik is aznap tart 2000-es évek témával Jótékonysági Party-t a Bázis Klubban.

Az Eötvös József Collegium Diákbizottsága április 25. és 27. között rendezi meg a XV. Eötvös Konferenciát, melyre a hagyományokhoz híven a bölcsészet-, társadalom- és természettudományok, illetve az informatika minden területéről várják az előadni kívánó graduális hallgatókat.

Az ELTE PPK Társadalmi Kommunikáció Kutatócsoportja is április 25-én tart konferenciát „Az egyetem társadalmi percepciója” címmel, melynek keretében előadást tart Kiss Paszkál egyetemi docens (ELTE), Lampl Zsuzsa kutató (Szlovákia), Fábri György egyetemi docens (ELTE), Frank Tibor akadémikus (ELTE), Szalai Zoltán igazgató (MCC).

Végezetül egy lélekemelő program a hétvégére is: április 26-án a Szent István Bazilikában tart hangversenyt a Choeur Universitaire de Lausanne és az ELTE Bartók Béla Énekkar és Egyetemi Koncertzenekar.

Élményekben gazdag, kellemes hetet kívánunk! 🙂

Kép: programturizmus.hu

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]