Érvényesítésre fel!

Mozijegy, bérlet, belépőjegyek – ha sok más szolgáltatás mellett ezeket a jövőben is kedvezményesen szeretnéd megvásárolni, akkor ne feledkezz meg a diákigazolványod érvényesítéséről!

Az első féléves matrica csak március 31-ig érvényes, így ezzel már nem sokáig veheted igénybe a kedvezményeket.

A különböző karokon lehetőség nyílik az új matricák beszerzésére: a Lágymányosi Campuson március 17-től 21-ig, 9-től 17 óráig tart az érvényesítő kampány. A pontos helyszínt az Északi tömb I. emeletén, az Eötvös kiadó mellett találjátok majd.

A BTK-n március 17-től 21-ig az A épület alagsorában érvényesíthetitek az igazolványokat, az időpontok pedig a Karrierközpont ügyfélszolgálati idejének megfelelően alakulnak.

A PPK-n idén nem lesz kari érvényesítés, viszont a HÖK irodában péntekig leadott igazolványokat a HÖK továbbítja a Questura irodába, így nincs más dolgotok, mint átvenni felmatricázott diákigazolványotokat. További információk itt!

Fontos, hogy csak az aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkezők jogosultak a diákigazolvány nyújtotta kedvezmények igénybevételére, és mindenképpen vegyétek figyelembe, hogy sérült és ideiglenes igazolványokat nem érvényesítenek!

Természetesen a matricákat a Questura irodában bármikor átvehetitek, azonban érdemes időpontot foglalni a hosszas várakozás elkerülése érdekében, ezt itt megtehetitek, ha pedig postai úton kéritek az érvényesítést, ennek módjáról itt olvashattok.

A Questura nyitvatartási időben vár benneteket:

Hétfő: 9:00 – 16:00

Kedd: 9:00 – 16:00

Szerda: 13:00 – 20:00

Csütörtök: 9:00 – 16:00

Péntek: 8:00 – 15:00

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]