Informálódj a jövődről…

…január 16. és 18. között az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon, ahol egyetemünkkel és annak összes karával is megismerkedhetsz!

Idén 14. alkalommal rendezik meg a nagysikerű interaktív Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást, ahova mindenkinek érdemes ellátogatni, aki a felsőoktatásban képzeli el jövőjét, hiszen az ingyenes kiállításon az összes magyar felsőoktatási intézmény – köztük természetesen az ELTE is – képviselteti magát, emellett kutatóintézetek, nyelviskolák, külföldi egyetemek, tankönyvkiadók is jelen lesznek.

A rendezvényen közel kétszáz kiállító és stand, továbbá érdekes előadások és programok várják az érdeklődő felvételizőket, hallgatókat, szülőket és oktatókat. Ezenkívül tájékozódhatsz a főiskolákról, egyetemekről, jelenlegi hallgatóitól, akik a legfrissebb és legfontosabb információkat osztják meg veled a bejutási esélyektől kezdve a szakok nyújtotta tanulmányi, szociális, és szabadidős lehetőségein keresztül a kollégiumi elhelyezésig.

Nem meglepő tehát, hogy a szervezők megközelítőleg 30 ezer látogatóra számítanak, de nem kell megijedni, mert a tömeg kezelése érdekében most először három napos lesz a börze, melyre így könnyebb lesz a bejutás, és több idő jut majd a tájékozódásra is. A mesterképzésekre felvételizőket például csütörtökön külön tematikus nap keretében várják a szervezők.

A kiállítás – melynek a Papp  László Budapest Sportaréna (1143 Budapest, Stefánia út 2.) ad otthont – minden nap 10 és 17 óra között látogatható.

Felvételizel? Ott a helyed!

 

forrás: Eduline

fotó: Müller András

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]